God morgon!

Sitter med min grötfrukost + proteinmuffins och kaffe och laddar inför ett enpass med Isabell. Jobbar 12-17, vilket innebär att jag kan ta cardion senare på kvällen. Blir även kvällpromenix med Ida, hon är mitt uppe i diet inför SM-kval =) Nu ska jag bege mig mot gymmet! ha en bra dag!

Omelett

Nää för mycket ägg och lite mjöl. Blev lite som en omelett i konsistensen av det hela.. Nåja jag har då fått mig min proteinbomb inför natten nu och goda var dom ändå =) Tränade axlar och bröst idag med Isabell, ett pass som gick superbra. Dropsettade mycket och körde verkligen allt ur axlarna, sicken träningsvärk som väntar! Imorgon blir det ben innan jobbet, så nu är det bara att lägga sig och ladda om på nytt.

För övrigt så slår mina nya better bodies-tights nikes med längder! Helt otroligt sköna och bra passform.
Efter en stoooor måltid lax och potatis =)






Mål..

Vad skulle man göra om man inte hade mål? Jo, tappa motivationen. Jag vet inte hur jag ska göra tävlingsmässigt då jag känner att lucia är alldeles för nära och sen finns det ju knappt nå tävlingar till vår/sommar 2012.. Hmmm, träningen flyter iallafall på riktigt bra och jag blev lite förvånad då jag ställde mig på vågen och fick se siffran 57,7 (nyäten). Jag vill inte släppa iväg vikten för långt utan vill ligga på runt 55kg där jag trivs bra. Då kommer inte heller dieten bli för jobbig. Slutat med onyttigheter och satsar på att bygga massa av bra mat! Försöker även hålla igång konditionen med intervallträning.
Grötfrukost med äggfluff på vanilj/ananasprotein, kaffe och ett kokt ägg! Precis efter morgonpromenaden då den smakar som godast.

Proteinpannkaka och true talent

Muuuuums!!!
1 skopa vanilj/ananasprotein
1 ägg + 2 vitor
100g lättkesella
1 tsk bakpulver
2 msk mjöl
1 krm salt
olivolja till stekning

Har även gjort några PB's i veckan..
Bänkpress 55kg x 3
Stångcurl 32,5kg x 6


Öppet hus



Öppet hus på helex


Helex har öppethus imorgon torsdag 25/7 vilket ni inte får missa! Gratis träning under hela dagen och 5 veckors gratis träning om du signar medlemskap under dagen. Man deltar även i utlottning om en ipad och cykel som kommer att gå till de som blir medlem eller värvar nya!

Och dagen som varit: Nästa gång jag inhandlar mobil så ska det bli en riktigt billig en! Jag lägger dom ju lite var som helst.. Idag fick den vänta på mig på ett löpband inne i en butik så jag förskräckt insåg efter några hundra meter att något saknades i min ficka.. Som tur var så fanns den kvar.. Var och provade mina löparsteg på inter sport idag och såg visst att jag har ett ganska inåtfallande steg. Behöver nya löpardojjor och nu vet jag även att jag behöver extra stöd på insidan av foten. Typiskt bara att skor ska vara så jäkla dyra men lade undan ett par asics som var nedsatta från 1600kr. Var och inhandlade nytt protein idag och en peanutbar åkte även ned i korgen. 46,4g protein, 11,2 g fett och 335kcal per bar kändes ganska okej men den var väll sisådär god. Blev ett indoorwalking pass under lunch och kände därför att jag kunde gotta mig med bra samvete.

Lediga dagar

Nu då man är ledig har man äntligen tid att träffa vänner. Blev en fika på stan med en klasskompis jag inte träffat på lääänge. Sist var nog under dieten och nu sa hon "nu får du äntligen äta vad du vill". Blev några koppar kaffe och en proteinbar till det, mums! Var och letade en kalender på akademi bokhandeln och kunde inte undvika att slänga ett öga på denna bok, någon som läst den ? :)



Blev ett armpass + några set axlar på gymmet och träningen går otroligt bra nu. Har energi och är motiverad och siktar på att bygga på mig ordentligt till tävling nästa år!
Har ett litet recept till dem som gillar tonfisk och INTE går på diet ;)Blev min middag för dagen

1 burk tonfisk eller sejfilé
Turkisk yoghurt
Hackad paprika
Vitpeppar och salt
Penne pasta fullkorn
Toppat med västerbottensost.
Blev riktigt gott! Perfekt efter-träning mat :)


Hej träningsmotivation!

och välkommen tillbaka.. Är inne på period 2 av mitt träningschema vilket innebär högreps 3 veckor fram. Fick tips av snälla Herr Graneheim om lite schemaupplägg och kroppens återhämtning och bestämde mig då för att knåpa ihop något.

Från gårdagens vadpass:




Min pappa


Reeegn!

När vi anlände till jobber 06.30 var då parkeringen på jobbet helt tom! Knappt varit nå kunder idaag och klockan har gått riktigt segt. Varit trött och seg på senaste då jag jobbat 10 dagar i sträck. Igår skulle jag exempelvis börja tanka bilen i baksätet då jag kom på att bensin hör hemma i tanken... Tur att man vaknade till.
Efter jobbet rännde jag runt på stan i jakt på nya byxor till begravningen imorgon. I sista stund fann jag ett par riktigt sköna tiger-jeans, sved i plånboken men jäklar man sköna de är. Blev ett ryggpass med Sofia efter stadsrundan som gick riktigt bra.

För övrigt så har vi 2 herbalife försäljare på jobber varav en med skanner, så jag passade på att skanna och väga mig för någon dag sedan. Blev positivt överraskad då vikten visade lägre än vad jag trodde. Om jag minns rätt:
Fettprocent 15,9% vikt: 55,5kg viloförbränning: 1449kcal metabolisk ålder: 12






Indoor walking

Blev ett iw pass på morgonen följt av 15 min mage. Bjussar på två osminkade, graciösa bilder. Axlarna växer då på bra och börjar se resultat efter prio på dem :-)



Den som aldrig tävlar kan heller aldrig vinna

Satt och kikade runt på lite nya skor och hittade till en tävling på en blogg jag läser. Eftersom jag länge tänkt köpa ett par vita så fastnade jag för dessa reebooks. Tävlingen hittar ni på http://linnlowes.com/.






Motivation..

..finns att köpa på burkar ;-) Blev en sväng på sportprodukter idag för att handla lite vitargo och BCAA. Träningen blir genast mycket roligare och nu längtar man till nästa pass för att då dricka dessa gosaker! Blev ett axel- och bröstpass idag som gick riktigt jäkla bra. Hade kort dag på jobbet så fick tid att både ladda och vara utvilad inför ett superpass.

Jobb, jobb och jobb

Jobbar mycket nu och försöker hinna med att träna. Har börjat med morgonpromenader och nu blir ni säkert nyfikna på vad jag har på g... Nää inget än så länge, försöker bara komma i lite bättre form och hinna se solen litegrann. Eftersom sommarsäsongen snart är slut så stänger restaurangen och mina planer då är att hitta ett annat jobb för att kunna leva lite lyxigare än ett studentliv som jag levt så länge. Känns skönt att ha pengar över och funderar på att fara bort från Sverige ett tag. Vill än så länge jobba, satsa på träningen och sedan tävla nästa år i bodyfitness och vinna:-) Har en liten spännande sak på G också... Men det berättar jag sen. Nu ska jag lägga mig, för imorgon ska jag orka med morgonpromenad, jobb, styrketräning + promenad med Ida! Sov gott alla!

Vilket dunderpass!

Ååhh vad härligt! Hann inte med någon träning igår så idag var jag ordentligt taggad för ett ryggpass. Gick superbra och längesedan jag kände att jag hade sån energi :-) Nu blir det filmkväll med Nina + grönsaksdipp. Har laddat ner alla Harry Potter så det blir maaaaraton! 8-) Ha en bra kväll alla!


En liten fråga bara.... Jag funderar mellan iphone4 eller HTC sensation. Vilken ska man välja?



I väntan..

äIväntan på min mobil så kommer inga roliga formbilder. Träningen går underbart bra,  ska dock hinna med lite mer konditionsträning så är jag nöjd. Tog en pw/jogg runda på 8km idag i regnet, gillar hur frisk luften är då det småduggar ute! Nu blir det filmkväll med narnia (älskar fantasyfilmer!!) och sedan sova. Ni som undrar hur jag gör med kosten nu: jag äter precis det jag känner för och vill , bara det är nyttigt och ren mat! Havregrynsgröt, räksallad, lax, kyckling och nötter blir det oftast, och ibland kan någon chokladkaka eller bulla slinka ner också :-)
En liten ny sak som jag inte berättat är att jag kommer inleda ett samarbete med MM SPORTS, kommer bli superkul! :)
på min mobil så kommer inga roliga formbilder. Träningen går underbart bra,  ska dock hinna med lite mer konditionsträning så är jag nöjd. Tog en pw/jogg runda på 8km idag i regnet, gillar hur frisk luften är då det småduggar ute. Nu blir det filmkväll med narnia (älskar fantasyfilmer!!) och sedan sova. Ni som undrar hur jag gör med kosten nu: jag äter precis det jag känner för och vill , bara det är nyttigt och ren mat! Havregrynsgröt, räksallad, lax, kyckling och nötter blir det oftast, och ibland kan någon chokladkaka eller bulla slinka ner också :-)

Nu händer det mycket grejjer..

Ingen mobil och ingen kamera.. trist att det ska finnas så många människor med långa fingrar.. Nåja! Jag vägde mig här om dagen och vågen står på 56,4kg (ca +6kg sedan tävling). Ökar sakta men säkert i styrka och är snart tillbak till där jag var innan. Börjat träna mycket med Sofia vilket känns jättebra, man ger så mycket mer och kör hårdare då man är 2! Ett biceps- triceps och magpass blev det idag. 6reps på 30kg i skivstångscurl bland annat och dips mellan 2 bänkar med 45kg i famnen. Sammanfattning: ett bra pass!

Bra dag

Sushilunch - check. Fix av naglar hos Eva - check. Promenad med sofia - check. Fira mor - check. Träning.........- inte check.
Blev kalas idag och ingen träning alls. Haft en riktig ätardag! Inte hunnit med någon träning, men jag är lika glad för det.

Grattis igen morsan! :)


Godmorgon!

Dunderhonungen (havregrynsgröten) i magen, så nu far jag och kör:

Proteinpannkakor

Min nya favoritmat. Är helt tokig i pannkakor och då de dessutom innehåller bra med protein kan jag äta dem utan dåligt samvete. Underbart goda!

70g lättkesella
1 tsk bakpulver
3 msk mjöl
2 äggvitor + 1 ägggula
15 g vassle vaniljprotein

Serveras med lättkesella med sötningsmedel och blåbär!




Soligt väder och ledig

Gud så härligt... :) Blev solarium 15 minuter först (inte hunnit sola något sen tävlingen vilket är på 3 veckor) och sedan gick jag för att hälsa på min mor. Vi tog en promenad till affären så jag kunde handla lite som saknades till proteinpannkaka som blir kvällsmaten. Ägg, lite mjöl, proteinpulver, bakpulver, kvarg och mjölk ska den innehålla! Får hålla tummarna att det blir gott. För att bota mitt sockerberoende så blev det även lite lightprodukter (tog adjö till det med en mjukglass innan!)

Ida skrev på sin sida om att blanda Icas kolsyrade vatten apelsin/granatäpple med fun light apelsin, och det smakade då lika gott som fanta :) Ikväll blir det ett mage och axlar och är taggad till tusen! Gillar att träna axlar, är helt klart roligaste muskelgruppen.
Lutande sidolyft, hantelpress, framåtlyft med viktskiva, militärpress och liggande kryssdrag för baksida är några av övningarna som körs ikväll!



RSS 2.0