Saknar


Nytt i gotteskåpet!

Vilket härligt väder! Det blev en riktigt skön morgonpromenad, lunch på stan och sedan en sväng förbi Acctive sport & hälsa på köpmantorget. Hade mycket som var slut hemma så ett nytt kreatin monohydrat, bcaa, trippelprotein och omega 3 fick följa med mig hem. Redan hunnit smaka bcaat och gjort äggfluff på päron och vaniljproteinet. Helt sjukt gott och riktigt bra mellanmål. 2 äggvitor, kesella och proteinpulver med en kaffekopp till. Bcaat smakade även riktigt bra, och jag hoppas att effekten också är lika bra :-) Var visst nyinkomna till Acctive och finns i smakerna pink lemonade, blue raspberry och orange. Valde såklart pink lemonade, en rosa, söt och citrosmakande goding!





Här är lite bilder från gårdagens teamträff från min mobil.

Tid för uppdatering

Varit på en halvteamträff i Arvidsjaur hela dagen, vilket varit otroligt kul och inspirerande! :) Bilder kommer sen, snor från Ida då min kamera är usel! Kan berätta att jag gjorde en fettprocentmätning och vägde mig, 59,8kg och 20,9% fett. Är man offseason så är det tillåtet :P Har aldrig byggt mer muskler än vad jag gör nu då jag äter som en häst!

Gäsp..

Sitter och kollar igenom gamla träningsbilder från hela min träningsresa och skrattade då jag såg denna:


Bild från: 11 januari 2011

Visste knappt att man skulle träna axlarna då.... Glöm för tusan inte bort dom, helt klart den snyggaste muskelgruppen! 



Bild från: 21 september 2011

Benpass med Natalie

Tänkte för en gångs skull ta och skriva upp dagens pass :-) Fyfasiken vad jag känner mig stark, snacka om att det hjälper att få sova länge och bra.. :D knäböjen gick hur smidigt som helst. 

Knäböj:
40kgx12 uppvärmning
60kg*12
70kg*10
80kg*10
60kg*10
Utfall sida:
30kg*10*10
40kg*10

Benpress:
100kg*12
170kg*10
200kg*8
240kg*6*6
Benspark excentriska
35kg*10*10*10
Stående vadpress
80kg*12*12*12
Även ryggen fick vara med på bild ;)

På schemat: ben!

Laddar inför ett benpass med Natalie, som snart drar iväg söderut då hon flyttar till Göteborg! ååååååh, träningstjejer som är så sällsynta här uppe i Luleå, kommer bli trist att inte kunna köra stenhårda pass och promenader med henne. Är lite avis och hade gärna också flyttat till gbg, jag gillar staden sjukt mycket. 

Har sovit ut riktigt ordentligt idag, då det har stormat och spöregnat mest hela dagen. Frukosten blev äggluff med fiberhavregryn och har nu även proteinglass (choklad och pepparkaka) i frysen som väntar på att bli uppäten efter träningen :)

Kycklingfärsbiffar

Var och handlade på Willys då jag gjorde ett sjukt kap ;) 500g kycklingfärs från kronfågeln för 14kr. Blev en riktigt god middag faktiskt!


500 g kycklingfärs
1 ägg
0.5 dl mjölk
2 msk potatismjöl
kapris + rödlök
salt och peppar
Serveras med råris och keso. Mmmm!


Bjussar på en bild från ett armpass förra månaden. Kul att bläddra igenom mobilen på bilder ibland :) 




Svamp..

Idag var det så underbart väder, så jag och Isabell begav oss ut för svampplock. For runt i hela Luleå för att leta en bra skog, men då det regnat så sjukt mycket så var ju allt bara träskmark! Slutade med att vi Luleås mount everest (ormberget) för att ta en låång promenad i skogen. Efteråt blev det storheden för att jaga rätt på en elvisp, och nu har jag en! Så nu blir det äggfluff så det står härliga till! Dagens mellis blev: 2 äggvitor vispade till hårt skum 30 g vaniljvassle 1 kork fun light appear 125g lättkesella Med kaffe till... Sååå gott! Glömde dock det viktigaste... de frysta bären!

Tävlingsbikini bodyfitness

Då det är nästintill omöjligt att hitta en tävlingsbikini på nätet som sitter perfekt. Man kan be sömmerskor att sy upp dem och det finns en hel del duktiga som just syr upp tävlingbikinis i södra Sverige. Då jag gillar att pyssla så bestämde jag för att för att fixa min själv.

Steg 1: Tyg och bikinidelar
Satt och sökte runt på olika bikinimodeller och hur dem var klädda med stenar för att sedan bestämma vad jag ville ha. Valde ett säkert kort och körde på ett svart, skimmrigt tyg. Fick låna Idas förra tävlingsbikini som jag valde att kopiera trosmodellen på. Överdelen köpte jag bara från H&M. Blev endel besök hos sömmerskan då jag var lite för naiv i början, trosan var lite för liten. Men som tur var så gick det att släppa på sömmarna. Överdelen sydde jag för hand och fäste bara tyget på..


Steg 2: Stenar
Kika ut vad du vill ha för mönster på nätet eller hitta på ett eget. Beställ stenarna och glöm inte gem tag lim! Detta är ett jäkla pill att göra och rekommenderas inte till de som har dåligt tålamod (kom ihåg att detta brukar vara permanent under diet ;P ) Gjorde misstaget att blanda hejvilt med färger och blev missnöjd efter ca 400 pålimmade ministenar.....4 dagar innan tävling rev jag bort ALLT och tyget var förstört av limmet. Som tur hade jag mer tyg över och det fick bli ett till varv med tyg på.
Allt beställdes från: http://glitzit.se/

Att tänka på:
Sätt inte fast naglar innan ni börjar med detta!
Tänk nogrannt ut hur du vill ha stenarna!! 

Lycka till! :)



Teamkläder på G

Är på tiden att uppdatera bloggen känner jag. Blev ett framsida lår och vadpass idag, ett ganska slött ett men känner mig nöjd ändå. Ökat på ordentligt i knäböj och känner hur benen bara växer, underbart =) Inte så längesedan man bara gjorde en 10a på 50 kg, nu är jag uppe i 70kg. Rätt okej med tanke på att jag väger 57kg. Sedan Isabell visade en superövning så har även droppmuskeln börjat visa sig genom fläsket! :) Blev en sväng på Acctive sport & hälsa efteråt för att köpa sig lite gotta, blev lite bars att ha såhär på fredagskvällen. Även teamkläderna är på g och ska snart tryckas! Spännande.



Snart är säsongen över och golfresturangen stänger, därför behöver jag snabbt fixa ett nytt jobb. Har ju inte tänkt börja plugga föränn nästa år. Har kollat runt på lite utbildningar och fastnade ltie för farmaceut. Har alltid varit intresserad av medicin. Det roliga var att mamma berättade att även hon ville plugga det då hon var i min ålder. Nu ska jag fortsätta se tv och sedan bege mig ut på en långpromenad! Ha en bra helg alla!


Jag kunde inte hålla mig..

For en sväng förbi rutvik och hälsade på min bror och pratade lite träning med honom. Blev så otroligt sugen på ett axelpass och då Sofia Isberg laddade upp en dagsformbild på facebook kunde jag inte längre hålla mig! Blev ett stenhårt pass och fy så skönt det var.. Senare blir det även ett zumbapass i pontushallen med Lavonne. Nu till lite annat än mat och träning.
Tänkte tipsa om en skumtoning från wella för de som vill få bort det kycklinggula ur håret. Jag var hos frissan i veckan för att dämpa ner håret några nyanser, och vad händer? jo hon lägger i en nyansering som resulterar i ingenting... Lite mer gul/beiga skiftningar blev det. Gick in på kicks för att fråga vad fasiken jag skulle göra år kycklinghåret och måste bara hylla deras personal lite för att de är så ärliga. Hon rekommenderade en produkt från Åhlens som funkade riktigt bra. Ett lila mousse som luktar godis och inte gör lika stor skada på håret som silvershampoo. Denna fast i färgen 08.




Träningstokig

Blev lite frälst att prova på nya pass då zumban var så otroligt rolig i förrgår! Så idag körde jag crossfit vid lunch och sedan bodypump på eftermiddagen. Tänkte även prova på body step så sprang på ica och köpte mig en proteinsallad men var alldeles för matt för att köra. Har lätt att bli rastlös då jag är ledig och då jag ävenn tagit ledigt från styrketräningen i en vecka blir jag lite smått tokig :P Imorgon blir det att prova på zumba med Lavonne, såååå kul! :D Nu ska jag fortsätta äta mina pannkisar och se på Idol, ha det gott alla =)

Ändring i schemat

Då jag är ledig ganska många dagar framåt tänkte jag passa på att variera min träning lite. Blir att vila 1 vecka från styrketräningen och endast köra pass! Finns så många jag inte har provat på ännu och det är ju så kul! Kroppen vänjer sig så otroligt fort och det gäller att hela tiden variera träningen för att få bästa resultat. Helex har många roliga pass att välja på och ikväll får det nog bli bodypump eller zumba :) Kika in på länken, där visas alla pass till en vecka framåt.

Team acctive north

Blev en hel del nytt då vi var in på Acctive sport och hälsa med teamet. Scitec är ett ganska nytt märke butiken har fått in och ett stort plus är att burkarna är otroligt snygga, så snygga att man nästan vill placera ut dem i lägenheten ;) Mivitotal, ett äpple och kanelprotein, lite bars och celsius fick det bli. Då man är kreativ av sig och lagar/bakar mycket mat med protein i så är det så kul att ha en massa olika smaker. Efter 2 timmars promenad med Isabell, ett stenhårt rump och baksida lår pass och lite sim i bassäng blev det lite proteinpannkisar på nyproteinet. Vart sååå gott!!
I dessa har jag:
Äpple och kanelprotein
Lättkesella
Salt
Bakpulver
Fullkornsmjöl
2 äggvitor och 1 gula
+ lite extra kanel


Här kommer även lite bilder från en superkul träff med team acctive north!









Its alivee!!


Hihi :) Ja nu blir det skärpning. Ni vet hur det är med stressiga perioder fulla av bland annat jobb. 

Hade första teamträffen igår för Team acctive north, ett nystartat lag för oss norrlänningar. Kom folk från lite olika ställen och sedan traskade vi iväg för att inhandla lite nya produkter och bland annat bestäma kläder för laget. Tog med mig Natalie och Isabell då jag tycker att det är ett jättebra tillfälle att få lite inspiration och kanske våga ta steget att tävla! Är så kul med tjejer här uppe som verkligen är målmedvetna och vill satsa, de är sällsynta kan jag säga :) Blev ett pass på gymmet sedan, ett pass som gick riktigt bra! Axlar och bröst stod på schemat men kunde inte låta bli att försöka göra PB i stångcurl. Blev en strikt 3a på 35kg, så nu är 40 nära!! Ska försöka få tag på lite bilder som togs med Idas kamera. 




Inspiration: Larissa Reis


RSS 2.0