aj aj aj..

Så går det då man inte stretchar och ger sig på något som kroppen inte är van vid! överansträngd i högra höftböjaren. Var väldigt tungt att ta sig upp på morgonen idag, drog mig lääänge :-P Har ju inte styrketränat på väldigt länge då jag inte alls haft någon lust till det, men nu jäklar har lusten hittat tillbaka! Är inte längre rädd för att gå upp i vikt och äta på bra, för nu ska jag bygga muskler. 

Fick ett paket från sponsorerna Fairing med deras nya BCAA red orange, denna har fått väldigt fina recensioner både smak- och kvalitétsmässigt. Jag blev inte missnöjd utan den var super! Jag älskar ju att laborera så jag gjorde en underbar sommarslush med frysta jordgubbar, bcaa och vatten. Ser ALLTID till att hålla uppe proteinsyntesen i kroppen för att inte bryta ner muskelmassa, så jag har en ståendes på jobbet och en hemma. 



Har även lite mellanmålstips/kvällsmålstips.

Sloow protein vanilla ice cream + äggvitor = fluff , hackat äpple eller apelsin och kanel. Ååh så underbart! Som fruktsallad med vaniljsås.

Löprunda nr 2

Gav mig fan på att springa en mil, tiden spelade ingen roll, så jag gav mig ut med Athena (superwoman som kutar järnet) Tänk vad man kan åstadkomma med lite vilja och ett jävlaranamma,.. En bit efter hela tiden men tog mig ändå runt, sååå skönt! Lite halvregn i luften gjorde att det gick otroligt lätt. Aldrig sprungit en mil i hela mitt liv, så jag är sjukt nöjd att jag tog mig runt 10,1km på 53 min.. Flåsandes som jag vet inte vad och pepp-pratandes med mig själv ;-) haha. Mitt mål är ju milen på en bra tid, och en bra tid enligt mig är på runt 45 min. Kom ihåg, det sitter bara i huvudet!! 

Lite grejer som underlättar om man vill börja löpa:
Bra skor och utrustning
En hållare för telefonen
Bra musik
Runkeeper (app)
Att springa med en kompis

Firades med sushi! Nu blir det att tillaga 2 kg kyckling och sedan traska till posten och hämta ut ett paket, kan ni gissa vad det är? ;-) 






Born to run

Okej, nu ska jag ta mig i kragen gällande bloggandet! Känns så kontigt att blogga då jag inte dietar mer och inte har något mål. Dock så ska jag ju ett litet mål med löpningen, 1 mil på bra tid. 

Blev en runda med Madde idag på drygt 6 km. Gick superbra och känner att jag skulle kunna springa hur långt som helst om inte knäna skulle göra ont. Svettiga tog vi och traskade in på stan för att handla lite löpargrejjer (blir supermotiverad då jag har nya saker). En hållare för telefonen, löparjacka och löpstrumpor blev det, så nu jäklar är jag taggad inför morgondagens runda! 

Sofis blogg är även super om man känner sig omotiverad, grym tjej :) 



Kaffedrink på diet!

En dubbel espresso
30 g Fairing sloow vanilla ice cream
1 tsk Fairing l-glutamin
1 äggvita
2 dl vatten och is
=
mumsfillibaba!

Planer

Hej alla! Tänkte ta och uppdatera er om lite som jag kommit fram till nu då jag hunnit fundera lite efter tävlingen. Jag har slutat svulla 500g godis varje kväll och börjat smått med LCHF, älskar att prova på nya saker och se hur kroppen svarar! Har tappar 1,2 kg vätska på 3 dagar nu i början och går inte omkring med svullen mage något mer. Majonäs, nötter, grädde, bacon och ägg har nu intagit min kyl och skafferi!

Nya löparskor och snart sommar, det innebär mycket löpning! Jag har en väldigt dålig kondis och tippar på att jag skulle springa milen på 2 timmar, om ens det! haha. Inlines älskar jag också och kommer att åka mycket då värmen kommer. Har inte fått tillbaka suget ännu efter styrketräningen men hoppas att det ska återkomma snart... 

Förkylningen har inte släppt ännu och kommer köra igång så fort den är borta.
Thats my plans! =)





Asics Gel DS Trainer 17

Nya färger på Xtreme beauty

Hur läcker färg var inte detta? :-)


UFC

Varit en superrolig helg i Stockholm! Vädret hade kunnat vara bättre men annars var allt riktig skoj. Budo & fitness med många från Team Fairing på lördagen och sedan for jag och Emelie till Clarion hotell med Tap Out där i minglade och delade ut vip-biljetter till fighterserna. På kvällen var det galan och jäklar vilket tryck det var i globen! vilken stämning =)

Jag, Emelie, Anna, Lindha och Jackie =)





Körde mitt första pass nu efter tävlingen idag, trodde inte jag skulle få tiollbak suget efter att träna först, varit så sjukt less på träning.... Kanske därfrör jag haft en jävulsk förkylning ? Och vikten för de som undrar: +8kg sedan tävling ;P

Sjuk..

.. därav den dåliga uppdateringen.. Typiskt! Direkt man sänker garden så drar man på sig halsfluss eller vad jag nu lyckats få!

Del 2/3 Fairing team-serie

Snart kommer även ett önskeinlägg om hur man kommer igång med träningen, eller hur jag hittar motivation iallafall =) 



Vi ses där ;)

Då bär det av söderut till helgen den 14e April igen! Kom och träffa mig och andra Fairingsatleter på Budo & fitness mellan 11-15 och mingla! Tapout och Fairing kommer ha grymma erbjudande så se nu inte till att missa det! 




Reflektioner efter tävling

Finns säkert tusen inlägg om hur man ska hitta tillbak efter en stenhårt diet, men jag tänkte ta och berätta hur jag upplever det! 

Kroppen är i total obalans efter en tävling, man har lurat kroppen och reglerat vätske- och saltnivåerna i kroppen för att få en så hård look som möjligt. Man har legat lågt på kolhydrater för att inte binda någon vätska och delar av en egna hormonsystem har slagits ut. Att tävla sliter kopiöst mycket på kroppen och är även tufft för psyket. Jag tycker därför det är väldigt jobbigt att sätta upp nya mål efter en tävling och svara på frågor om när nästa gång man ska tävla är, jag vill bara få kroppen i balans och "hitta tillbaka". Dagarna efter tävling unnade jag mig gott och åt verkligen allt jag kom åt. 2 kg godis, fika, stora portioner mat med mycket fett, kolhydrater och salt. det gäller att vara beredd på att man kommer se ut som en svullen gris dagarna efteråt :P

När jag kom hem till Luleå lovade jag mig själv att försöka hålla någorlunda bra form över sommaren, jag gillar "ren" dietmat och håller mig därför till bra kost och ligger lågt med kolhydraterna. Det är dock väldigt svårt då man vill stoppa i sig saker dygnet runt för att kroppen vill upp till den normala vikten man brukar ligga på.

Att gå och handla var också väldigt krångligt, man har så länge under dieten planerat vad man ska köpa, vad man ska äta och man har nästan lagt upp menyn för att kunna äta 3-rättermiddag varje dag. Det förbjudna är plötsligt inte alls så lockande och man vill fortsätta med dietmat för att man vet att kroppen mår bäst av det. 

Det gäller att ha en bra självkänsla och kunna trivas med sin kropp offseason också. Visst är det jobbigt att gå från superform till mjuk och vätskig, men man får helt enkelt hitta balans och inse att kroppen faktiskt mår ganska bra av det. Lederna börjar smörjas ign och skaderisken blir lägre. Sexlusten kommer även tillbak efter att ha varit på vift under en lång period då mensen slagits ut :P

Att återgå till det normala

En av de svåraste sakerna med att ha dietat så länge är att hitta tillbak till det normala efteråt. Kommer att skriva ett längre inlägg om tankar kring det ikväll!

-10kg

Före: 1 december
Andra: 31 mars





t-walk

Lördagsmorgon: som tur är så sov jag otroligt bra både torsdag och fredagsnatt, så jag vaknade utvilad vid 6 för att börja ladda på med riskakor. Kollade så att färgen inte hade smetats ut under natten och jag tror aldrig jag sovit så stilla i mitt liv! For sedan iväg till registreringen och inmätningen, i bf går man endast i längdklass så ingen invägning behöver göras. Sen var det bara börja att lägga några lager färg till, sminka sig och fixa hår. Även posering övades och jag tycker jag blivit mycket duktigare på sidoposeringarna sedan tammerpokalen! 

Övade min T-walk ett fåtal gånger men tycker ändå den gick super. Trodde jag skulle ha svårt att gå i 12,7cm höga klackar som klämde så att tårna domnade bort, men icket. Man ska ha kul på scenenen och verkligen NJUTA av att stå där, man har kämpat så sjukt mycket för att vara just där! 






Som med min förra diet tänkte jag ta och berätta lite olyckshändelser som uppstått. Som ni kommer ihåg så pajjade min spis och kyl och frys slutade även fungera under tammerdieten. 3 dagar innan denna tävling så färgades mina tänder BRUNA. Dum som man är så åt jag soja då jag nyligt blekt tänderna, som tur är så blev det in på pappas jobb och till Yvonne som polerade dem vita igen! haha. Bikinin blev inte heller riktigt som den skulle och det slutade med att jag en dag innan jag skulle ner till GBG, stod utan.... Tack Ida Sandqvist som lånade ut sin! Och den var perfekt! Fairingsröd och allt ;-)

Både jag, Emelie och Martin körde på fairingsrött som visade sig vara ett vinnande koncept! =)

Borta bra, hemma bäst!

Vilken resa! Guld i -165cm Battle of scandinavia 2012! Har precis kommit hem och hunnit andas ut nu och förstå att jag vann!! Tusen tack för alla gratulationer =) Jag är så nöjd att jag även kom 4a i overall också, det är inte fyskam!





Toppade formen perfekt och tog hjälp av min teamkamrat Sandra Lind som lade upp sista veckan till mig. Team Fairing knep många pokaler på Battle of scandinavia och är så stolt över er! Emelie Lundström tog en silvermedalj i långa klassen och Martin Hanzell knep guldmedalj i cb och blev även overall vinnare. 




Jag trivs så bra på scenen och har haft det såååå roligt! Jag älskar verkligen att tävla, det är verkligen värt allt slit.

Många frågar vad mitt nästa mål är och än så länge har jag inte satt upp något sådant.
Nu måste jag fortsätta packa upp väskan, jag berättar mer sen! HÄR finns alla bilder från tävlingen! 












Här kommer en film tagen från Reps.se. Final och prisutdelning.



guld!

Blev mitt andra guld i helgen på battle of Scandinavian :-) så sjukt glad! Team Fairing plockade många pokaler och jag är så stolt att få representera ett så bra lag. Supertack till xtreme beauty, supporten från publiken, min bästa coach Sandra Lind, team fairing och tap out för snyggaste kläderna! Uppdaterar mer då jag kommer hem på måndag. Nu njuta av en stor hotellfrukost ;-)

RSS 2.0