19 år

Nu är kaffet och aminorushen uppdrucken, dags för morgonpromenad! Bjussar på några bilder från förr innan jag visste vad träning var, kände nog bara till orden alkohol och fest.










PB i chins

Egtt nytt upplägg på träningsschemat. Taggad till tusen började jag med 15 strikta chins på tisdagens pass vilket var personbästa. Skrivit ut en lista från några fitnessfive resultat som jag har tagit mig an att slå! Viktigt att ALLTID ha mål. 




December 2010

Spotifylista

Vet hur less man kan bli på sina egna träningslåtar, tänkte därför dela med mig av en blandning utav mina! 



Eufori

Känner mig så hima glad, och tydligen syns det på mg också! Igår tog jag en fika med en vän jag inte träffat på jättelänge, var himla trevligt att sitta och surra med han. "Du har verkligen blomstrat", tyckte han. Väldigt kul att höra.

Sitter och surplar på aminorush och kaffe innan jag ska ta mig ut på en promenad, bästa uppladdningen innan en powerwalk! Ikväll blir det att boka biljetter till SM i oktober för att fara ner och vara åskådare och även hejarklack till mina teamkamrater som ska tävla. Sån motivationskick man får av att fara och se tävlingar.

Allt går bra just nu, och jag njuter av denna känsla till max! För man vet aldrig hur länge den varar.

Hur man lyckas



 

2009 vs 2012




Facebook

För de som vill följa mig via facebook där jag håller er mer uppdaterade så har jag gjort en ny sida. Kommer att ha en privat och en sida man kan gilla för att följa mig mot nya mål och få mina tips om träning och kost! 

Så.... In och gilla HÄR!! :-)



Onsdag

Idag kom det in ett gäng söta tjejer på jobbet som kände igen mig och ville ha tips och kost och träning. Så självklart ska ni få det! :-)

Såhär kan en träningsvecka se ut för mig. Jag har aldrig haft ett schema i mitt liv men rekommenderar att ha ett, är inte alltid bra att träna det man känner för. Kan lätt bli att man hoppar över någon grupp man tycker är för jobbig att träna (syftar på benen ;-) ..

För att bygga muskler krävs tung styrketräning och rejält med mat. Många tjejer är rädda för att äta och kan därför heller inte bygga muskler. Kvalitét på maten så som kycklingfilé, ris, broccoli och sallad. Var nogrann med att få i dig protein och om du har svårt att äta dig till det rekommenderar jag ett kosttillskott av protein exempelvis fairings complete 3 protein. 

Måndag: Ben, rumpa och vader
Tisdag: Axlar + mage
Ons: Rygg
Torsdag: Ben, rumpa och vader
Fredag: Armar + mage
Lördag: Vila
Söndag: Axlar + mage

Jag tränar väldigt mycket och har sällan vilodagar. Känner efter om jag har ork i kroppen och lägger in en vilodag då jag känner mig trött. 

En av dem undrade om magövningar och då rekommenderar jag:
Crunches med rep
Plankan
Situps på boll
Hängande benlyft




Fitnesspåsen

Efter ett hårt benpass med Sandra Lind i söndags behövdes snabba kolhydrater, väldigt snabba och många sådana. Sandra är ju tyvärr å diet, då jag fick äta upp det mesta! 




Teamträff och tävling

I helgen har det varit teamträff med Fairing och jag är precis hemkommen från Stockholm. Det är så himla bra att fara på dessa träffar och byta tips och idéer och höra hur det går för allihopa. Man får en nytändning av motivation att börja köra hårdare och sätta upp nya mål, vilket jag gjort ;-) 

Tänkte även tipsa om en tävling som pågår till den 31/8.
Pris? En fairingväska fylld med kostillskott till ett värde av 2000kr !

Skicka in din bild på Fairingprodukter i olika roliga sammanhang till:
[email protected]

Gå in och gilla Fairing på facebook för att följa tävlingen!

Såhär kan det exempelvis se ut:




Bigger booty

Har långledigt fram till tisdag nu och ska ner på teamträff med Fairing i helgen, kommer bli så kul! Ett benpass har hunnits med idag och jag har extra prio på baksida lår och rumpa. Har gått bra och man ser att jag har förbättrat båda muskelgrupperna ordentligt :D De växer, och inte är det pga fett! Såhär la jag upp passet: 

Utfall med stång 3 set
Breda knäböj med 20kg 20x20x20 reps
Breda knäböj i smith 3 set
Rumpspark i cablecross 3 set
Sittande lårcurl 8 set
Liggande curl 3 set
Benspark 3 set
Sandras special i hypersträck 3 set
Avslutade med lite dubbelsteg-skutt i trappa

Något som är roligt är att jag märker att jag blir mer och mer efterfrågad på jobbet då många vill ha mig som PT! Får mig att fundera om man kanske ska gå en personlig tränarutbildning... Är såå roligt att få plåga andra och pusha dem till max! ;-) 






Mer rumpa och större baksida! 

Favorit i repris

Äntligen har jag fått motivatonen till att komma i någon form av form och gå ner några kilon. Jag älskar dietmat och jag älskar morgonpromenader! Nu blir det 2 uppvispade äggvitor med Fairings sloow protein vanilla ice cream och hallon till filmen The last king of Scotland! 

Ha en underbar kväll alla läsare :-) 





Fairings kosttillskott och den snygga shakern hittar ni HÄR =)

Vilken värme!

Vilken jäkla värme det har varit idag! Inte det smartaste valet att dra på sig svarta kläder idag inte.. Klev upp tidigt idag för att hinna med en lååång morgonpromenad. Snacka om att det är skönt att kliva upp i tid, inte stressa och få saker gjorda istället för att bara sova bort tiden. Blev även en tripp på stan sökandes efter lite höstkläder, främst skor och jacka. Jag saknar faktiskt hösten nu, gillar färgerna, den friska luften, mörkret och höstkläderna. Synd att det inte är så mycket till höst här uppe utan går nästan från sommar till vinter direkt.

Blir vilodag idag från träningen, tagit över 3 timmars promenad totalt idag så jag klämmer in en vilodag från styrketräningen för en gångs skull =)

För övrigt så vill jag bara få ut lite aggressioner på samsung och min mobiltelefon som är på lagning för tredje gången nu under en kort period... SKRÄP. Har ju allt i den... Kalender, SPOTIFY till träningen, kamera... Suck.

Perfekt morgon

Kliva upp i tid. Slå på bra musik. Lean fettförbrännare och omega 3. Morgonpromenad i högt tempo i soligt väder innan staden vaknat. In och duscha och en go jäkla frukost! <3 Finns inget bättre. 
 
 
 

Du är vad du äter

Vad äter du under en vecka? Väldigt bra att föra en matdagbok och se hur dina kostvanor ser ut. Några dagar för mig kan se ut ungefär såhär:
 
 
2 liter lättmjölk
24 koppar kaffe
300g proteinpulver
25 äggvitor
4 burkar tonfisk
5 äpplen
200g blandade nötter
1500g keso
2000g lättkesella
400g hallon
Gurka, sallad, tomat, lök
400g fetaost
1000g kyckling
1 avokado
150g aminosyror
1 glas vin
1 dl fiberhavregryn
2 omeletter med ägg, bacon och broccoli
1 celsius
300g lösviktsgodis
1 paket riskakor
Några glas fun light
Massor av kanel
42 omega 3 kapslar + andra tillskott
 

En träningsdag

Ni som undrar hur en träningsdag kan se ut, lägger ner mycket tid på träning och jag älskar det! Kan vara en lugn dag på jobbet och då har vi förmånen att tränga på arbetstid, sen trivs jag så bra på mitt andra gym där jag skaffat kort så jag går dit direkt efter jobbet. Hann även med en joggrunda på 20 min =)

Innan passet:
Kre-alkalyn + aminorush
Efter passet:
Complete 3 protein + riskakor


Axlar förmiddag (varierar repsantal, allt från 6-20 reps)
3 set stående press i smith 25kg
3 set frivändningar 20kg
4 set sidolyft 10-12,5kg
3 set frontlyft med viktplatta 20-25kg
3 set liggande hantellyft för baksida 5kg
2 set drag med rep

Rygg+biceps eftermiddag (svettigaste passet på länge)
4 set chins 10,8, 6(+5kg), 6(+5kg)
5 set marklyft i smith 60-80kg
3 set drag bakom nacke med hammargrepp 
3 set enarmsrodd (fuskisar på 55kg)
3 set t-bar 30kg
2 set drag med rep för att göra slut på ryggen

3 set sittande bicepscurls 12,5kg superset med stångcurl 20reps 20kg
3 set dropset curls i cable




Leverans med gotta!

Fick en present på posten idag av sponsorerna Fairing! Sån kick för motivationen med nya, bra tillskott =) I paketet fanns:

Omega 3
Kre-alkalyn
Sloow protein päron/vanilj och vanilla icecream
Complete 3 protein päron/vanilj
Aminorush pineapple splash (sommaredition, sjukt god!)


Mitt förråd är tomt, så det behövdes verkligen! Viktigt med bra kvalité på produkterna man använder, då vet man att man får det som står på förpackningarna.. Kan känna en märkbar skillnad då jag slarvar och inte äter mina kosttillskott. Haft slut på omega 3 bland annat och tappat sjukt mycket hår..

Snart är det även teamträff nere i Stockholm och biljetterna är bokade idag. Ser verkligen fram emot det, sist jag var nere var i slutet av dieten inför battle of scandinavia. Martin kom med en bra idé, vi ska äta Emelie proteinvåfflor och med mina aminosmoothies till, låter som en riktig gourmé-muskel-middag!

 
 

Mått

Var jäkligt längesedan jag mätte mig. Väldigt spännande att se hur mycket man har ökat i centimetrar =) För drygt ett år sedan mätte jag 30cm runt spänd biceps och 54cm runt låren. Dagens mått? 32 cm biceps och 58,5cm runt lår =) Ökningen i midjan är dock inget jag vill skryta med.... Det håller jag för mig själv :-D Känner mig stark och träningen går så bra just nu. Blev ett blandat pass idag med plankan +50kg 4 set och pullovers på 30kg. Ja, styrkeökningar i det mesta =)

Snart är det äntligen teamträff med världens bästa lag Team Fairing! Som jag längtar.. Väntar även på en beställning med lite nya godsaker, ni har väll inte missat att de har nya smaker på deras sloow protein? Vanilj/päron och vanilj/blåbär, och nu även i praktiska burkar istället för påsar =)


Spikmatta

När du ligger på spikmattan sänder spända triggerpunkter i kroppen signaler till ryggmärgen och då tillverkar hjärnan kroppseget morfin, så kallade endorfiner.
Cirkulationen ökar och blodkärlen vidgas, vilket gör att muskelkramper släpper och värk avtar. Extra bra resultat tycker sjukgymnasten att spikmattan ger hos stressade personer. – Ju mer spänd du är när du lägger dig på mattan, desto tröttare blir du efteråt då kroppen kommer ner i varv.

Hur great låter inte det? Jag kommer bosätta mig på denna och sen recensera den! :-)
 


299:- på Clas Ohlson

Angel VS diva




I say no more.... Muskelkärlek!<3




I think bad thoughts

Okej, nu har jag fått tillbaka min telefon som varit på lagning 2 gånger under 6 veckors tid.. Förra gången hade jag kvar bilder och allt som jag trodde sparades på minneskortet, men nu har de bytt en jäkla massa så nu har jag nada kvar! Inte en enda bild.. Usch vad jag hatar teknik. Ska skaffa mig en hederlig gammal kamera och framkalla bilderna och göra fotoalbum. Åh så less.. Fick ett plåser på såret iallafall, ett nytt batteri till telefonen.. Tack phone house :-)
 
Passet gick iallafall superbra. Körde ett biceps- triceps och magpass med mycket högreps och superset. Har ju mitt älskade spotify tillbaka så bra musik = superpass!


Kalashelg

Haft en riktigt bra helg på Luleåkalaset!  Benpass nu, planerar att köra ett riktigt bra pass för framsida lår, träningsvärken ska vara outhärdig. Sen kommer Sofia för en massa surr och har med sig spikmattan! Kanske jag kommer kunna börja sova på nätterna tack vare den :) Jag håller tummarna.

För övrigt så tog Sandra med sig aminorush pineapple till mig, jag är väldigt känslig för aminosyran eaa men denna var faktiskt riktigt god! Fairings sommaredition. 






Ha en fin söndagskväll! 


Snart tar jag helg!

Haft en underbar vecka och det är skönt att vara tillbaka på jobbet. Sandra är uppe så ska snart ta och träna med henne! Sjukt go tjej =) Och hon kör verkligen slut på en! Blev ett pure rump- och baksida lårpass igår och det känns idag kan jag lova. Många nya övningar och motivationen fick sig en boost!

Ska ta och passa på att gratta min mor som fyller år idag, grattis världens bästa mamma!


Jag och fina Fia <3

Ha en fin helg alla!

RSS 2.0