Hur okej är detta?

Hur okej är det att säga hur fet någon överviktig är? Hur okej är det att säga hur äckligt och okvinnlig man ser ut för att man har muskler? Vuxna människor till och med!

Kommentarer
Postat av: Jaz

Utan tvekan att det egentligen handlar om avundsjuka och folk som inte vågar erkänna det. Då kan ju jag gå mot strömmen lite och säga att jag är jävligt avis, beundrar ditt slit och tycker att du ser GRRRRRRYMT jävla bra ut!! :-)

2012-03-14 @ 06:33:34
URL: http://jjjaz.blogspot.com
Postat av: My

Fyfan..

lika illa som folk brukar säga till mig, gud vad du är smal.. och stirra på mig fast jag är helt normal.



Dem där personerna som skriver sådära negativa saker om dig är bara avundsjuka! De fattar inte vilket jobb som ligger bakom din grymma kropp.

Jag blir så förbannad att de måste uttrycka sina negatia åsikter, sånt kan man faktiskt hålla för sig själv. Idioter! Tycker oxå du ska ta bort de negativa kommentarerna, låt inte dem trycka ner dig!



Lycka till med allt, du e grym!

2012-03-14 @ 07:15:02
URL: http://mys.blogg.se/
Postat av: Madelene

Vad ledsen jag blir då jag ser att det finns så avundsjuka människor som måste trycka ner dig för själv må bättre. Kan man inte säga något snällt så säger man ingenting alls. Du är jättevacker och jag älskar dig med eller utan muskler. Jag är själv grymt imponerad över din självdiciplin och att du kämpar tills du når målet. Skit i idioter som vill dra iväg din energi. Dom önskar att dom kunde vara som dig vännen. All credd till dig!

2012-03-14 @ 07:29:10
URL: http://madelenelundqvist.blogg.se/
Postat av: Martina

Ogilla! Muskler är otroligt provocerande för vissa, spelar ingen roll om de sitter på män eller kvinnor... Idioter finns det gott om.

Lycka till på tävlingen,

2012-03-14 @ 08:36:02
URL: http://Martinakjellgren.blogSpot.com
Postat av: Åsa

Ta bort som vänner på FB!

2012-03-14 @ 09:19:18
Postat av: Sara/LUCHA

know the feeling. fått flera kommentarer om att det är okvinnligt. och själva grejjen är att dom ser ju inte det fina i muskler. Att sen eprsoner kan tro att det är acceptabelt att kommentera såna saker är sjukt. alla får tycka som dom vill. Men man kan hålla det för sig själv tycker jag. Patetiska människor.

2012-03-14 @ 11:16:02
URL: http://lucha.blogg.se/
Postat av: Angelika

Förstår inte varför folk känner att dom måste få ur sig sådana negativa saker. Månne vad dom själva skulle tycka om någon synade dom med samma mynt.



Ingen är perfekt för alla är vi olika och attraheras utav olika utseenden.

Och även om alla inte gillar att tjejer är muskulösa, har orakade armhålor (syftar på hur mobbad tjejen som visades i melodifestivalen, blev), osv, så kan man väl ändå behandla människor med respekt?



Jag tycker att alla är vi vackra på vårt eget vis, och- jag i alla fall- försöker alltid hitta något fint i dem jag möter för att jag hellre friar än fäller.

Men det verkar ju som att vare sig vi är smala, tjocka, muskulösa, mulliga, långa, korta, så slipper man aldrig undan, för det finns visst alltid NÅGOT att klaga på.



Så sköt er själv och skit i andra. Mår ni verkligen bättre av att trycka ner någon så här, så bör ni ta en rejäl titt i spegeln, för jag lovar, det är nog ingen vackrare syn det heller!



Freja, stå på dig, du är en grym inspiration till oss som kämpar med träning, motivation och målbilder.



Tack för mig.

2012-03-14 @ 11:39:01
URL: http://2faceit.wordpress.com/
Postat av: Tobias

Riktigt illa!

2012-03-14 @ 11:50:42
URL: http://tobiasfit.blogspot.com
Postat av: Broz

Att tävla i ätstörning är något som river upp känslor, det måste man vara beredd på när man ger sig in i leken. Man kan alltid dividera om sundheten beträffande olika idrotter och prestatiosmoment men mest extremt blir det när själva prestationen handlar om månader av förberedelser på energinivåer under förbrukningsbalans. Ingen har rätt att trycka ner någon annans utseende men är man uppsluten i en verksamhet där allt handlar om att få kroppen bedömd så måste man ju också kunna acceptera att inte alla utanför denna sfär tycker att det ser speciellt bra ut. Men jag antar att det inte är vad som är syftet heller? Att distinkt separera sig från den normala massan är nog en mer trolig drivkraft? Kör hårt och lycka till. Gör det för DIN skull, ingen annans :)

2012-03-14 @ 13:37:29
Postat av: Aberg

Verkar sticka något oerhört i ögonen på folk utan disciplin till att klara av något liknande...



Personligen imponeras jag bara och lyfter på hatten.

2012-03-14 @ 16:52:17
URL: http://biff.nu
Postat av: Mattias

Jag tycker att det är grymt av dig! :)

Vilka grymma muskler! :D

2012-03-14 @ 18:20:03
Postat av: Annica

Kan inte förstå hur folk ens kan skriva något sådant. Men allt handlar om avundsjuka, att personerna inte själv ifråga skulle klara av att ha den viljestyrka, kämparglöd och entusiasm för träning och är en tjej som lägger ner och kämpar för det du brinner för.



Måste erkänna att ja är lite avundsjuk också bara för att din rygg är snygg! En förebild :)



//Annica

2012-03-14 @ 20:24:43
URL: http://Accordingtoannica.se/
Postat av: Emmy

Kan på sätt och vis förstå att folk reagerar och tycker och så måste det ju få vara. Sättet vissa personer uttrycker sig på kan ju dock diskuteras... man kan göra det på bra och dåliga sätt och ibland kanske man inte ska göra det alls, hålla sina känslor för sig själv.



Jag personligen tycker det är snyggt med muskler på tjejer. Sen kanske man inte behöver vara i tävlingsform året runt?

Jag tycker du är cool som håller på med den här sporten, hoppas du fortsätter och inte låter elaka kommentarer trycka ner din motivation :)

2012-03-14 @ 20:57:12
URL: http://emmysliv.shapemeup.se
Postat av: warulfen

Heja Freja.man äger sin egen verklighet. Men glöm ej att jantelagen är stark i Sverige . Dummskallarnas paradis.

2012-03-15 @ 19:54:06
Postat av: Fia

Jag tycker du är grym. Jag önskar att jag hade den självdiciplinen och den målmedvetenhet du besitter. Avundssjuka männiksor finns det gott om. Stå på dig, du är vansinnigt snygg i dina muskler.



Kram Fia

2012-03-15 @ 20:11:34
URL: http://iminegnalillabubbla.blogg.se/
Postat av: Anonym

idioter. jag menar, tänk dig om de vore tvärtom, att du sa till dem: herregud hur kan du se ut så där? vilket fläsk! nej de skulle förmodligen inte hända...

2012-03-17 @ 11:25:19
Postat av: Janne

skrev faktiskt ett ganska elakt inlägg i just den bildtråden mot den som skrev dom 2 översta inläggen men dessvärre (eller bättre)?? lider jag av att jag lätt får dåligt samvete och tog därför bort det jag skrev men riktigt dåligt av folk att skriva sådär, men i sverige får man inte vara annat än lagom egentligen och såfort man avviker lite så är det fel enligt många, trist men så är det..du är grym freja! och en otroligt fin fysik som jag tror kommer kunna konkurrera i många och stora tävlingar framöver.. kör hårt :)

2012-03-17 @ 23:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0