Fairing teamträff

I Sollentuna i början av juni =) Är alltid så himla kul på dessa träffar, och jag saknar alla lagkamrater enormt mycket! Crossfit, fint umgänge och middag på kvällen, kan det bli bättre? 

Nu har jag jobbat färdigt för helgen iallafall, skönt! En dag ledigt + sol innebär inlines hela dagen imorgon ;-)




Sockerberoende

Okej, nu räcker det.. Jag har sedan tävlingen stoppat i mig stora mängder lösgodis dagligen, vilket resulterat i en snabb viktuppgång. Jag har gått upp 11 kg sedan tävlingen och känner mig svullen och orkelös. Känner mig inte alls bekväm med formen och vill inte se ut såhär under min offseason-period. Det jobbiga är dock inte det fysiska, utan att ha ett beroende till något. Att alltid samma jäkla tidpunkt varenda kväll känns att man vill stoppa i sig en stor godispåse, inte för att man är hungrig, utan för att dämpa begäret.
Okej, nu räcker det.. Jag har sedan tävlingen stoppat i mig stora mängder lösgodis dagligen, vilket resulterat i en snabb viktuppgång. Jag har gått upp 11 kg sedan tävlingen och känner mig svullen och orkelös. Känner mig inte alls bekväm med formen och vill inte se ut såhär under min offseason-period. Det jobbiga är dock inte det fysiska, utan att ha ett beroende till något. Att alltid samma jäkla tidpunkt varenda kväll känns att man vill stoppa i sig en stor godispåse, inte för att man är hungrig, utan av ren abstinens.

"Sockret påverkar hjärnans belöningssystem - dopaminsystemet - och har en lugnande och smärtstillande inverkan."

Har läst om vad socker gör mot kroppen, hur äckliga ämnen det finns i godis, allt för att vilja avstå från det. Jag har en stark självdisciplin då jag har ett mål, exempelvis en tävling framför mig, men inte annars. Tänker "det är ju lika att passa på då man är offseason, för det är ju detta jag lägtat efter under de långa dieterna". Nää, nu blir det ändring på detta!


Startvikt: (15/5): 61,1kg
Mål: 56kg
Vägning varje onsdagmorgon.
No more tjocksvullogodiskvällar!


Inlinespremiär

Igår invigde jag inlinesen för sommaren, som jag har längtat! Var och handlade ett par nya som jag blev väldigt besviken på, hann inte mer än prova dem hemma då jag såg att däcken satt snett på vänsterfoten, jäkla skräp!! 1300kr för rackel! Nä jag drog på mig mina 10 år gamla inlines som sitter såååå skönt men går ganska segt, fast då blir det ju mer träning? :-) Nä jakten på ett par nya inlines fortsätter..
Här kommer ett lätt recept på dagens middag:


Enkel lax i ugn
1 msk honung
1 skal riven lime + saften
2 cm riven ingefära
1 hackad spansk peppar
salt + peppar
lite olivolja

15-20 min i ugn på 200grader.





Promenad runt gültzaudden













Regn å rusk

igår var det strålande väder och det blev en tidig morgon med 30 min intervaller uppför ormberget med 15kg packning. Tog sedan och väckte en något bakfull Diana ;-) och tog några koppar kaffe innan vi traskade in till stan för att leta henne nya träningskläder! Idag är vädret inte lika härligt utan jag vaknade till att det susade i fönstrerna av blåsten och massa regn... Tänkte hinna med ett gympass innan jobb 12-22, men jag håller mig nog inne i detta väder! Istället blev det en god kaffe latte a´la proteinfluff och nyhetsmorgon.



Föresten, då jag var på willys slängde jag ett öga på deras nya mjölk med 30% extra protein, 500ml för 14 kr eller något? Kunde inte låta bli att skratta åt näringsinnehållet på denna som är 4,5g / 100ml, då vanlig röd mjölk innehåller 3,5g/ 100ml.. Ja, 30% på 3,5g är ju inte mycket.. Dessutom var det en väldans massa mjölksocker i den.




Söndagsmorgon och backintervaller

Ormberget för backintrevaller! Väldigt bra för rumpa och ben :) Ikväll blir det att beställa lite nya träningsdojjor från England, längtar efter att få inviga ett par nya löparskor,  det behövs...





helg!

Underbara helg... Fick även leverans från sponsorerna idag med protein och tapout-kläder. Sitter grymt snyggt och jag älskar att de är så färgsprakande =) 



Har gått så bra med träingen idag så fick bli två pass. Rygg på förmiddagen med Sofia och sedan bröst på eftermiddagen. Sitter nu och njuter av de godaste pannkakorna jag ätit! Då jag provade på LCHF så köpte jag hem mandelmjöl och kokosflingor, vilka var super att ha i prottepannkakorna. Få kolhydrater, bra med protein och lagomt med fett. Å vad jag tänker tillbak på då mamma bakade de där goda rutorna med kokos på då man var liten!



Proteinpannkakor
½ dl mandelmjöl
20 g av valfritt fairing sloow protein (jag använder vanilla ice cream)
1 ägg + en äggvita
1 msk grädde ;-)
Vatten att späda ut med.
Äggfluff med kokos:
2 äggvitor + 15g sloow vanilla ice cream + 1 msk kokosflingor.


Stor inspiration




En olycka kommer sällan ensam

jaa, vad säger man. Längesedan jag hade en sån här skitdag som idag! Har haft mycket otur, trodde inte det kunde bli värre, men jodå det blev de! Fick ställa in modevisningen på müllers... Nåja, benpasset gick iallafall bra imorse, jag har finaste mamma, pappa och bröder och jag är med i världens bästa team Fairing fullt av ödmjuka och fina människor!

Prio på baksida lår och axlar.. Full fokus på byggning fram till nästa vår. Nya mål i sikte.

Och föresten, LCHF kan ta sig i... Godiskväll med fina Nina!!! jag trivs i min sälform och är fin som jag är ;-)






fast.... visst saknar jag det här..






Dag 2

Lagade en riktig brakarmåltid på 1,1kg fläskkotletter, 2 dl grädde och 4 dl creme fraishe med champisar, riktigt gott! en av LCHFs fördelar då fett är så energirikt och mättande. 

Har tagit ledigt imorgon vilket känns väldigt skönt! Kan behövas såhär mitt i veckan ibland.. Benen känns slitna efter alla löprundor och jag är inne i någon tröttperiod.  

Kommer vara modell imorgon på Ladies evening så jag hoppas ni har bokat platser, kommer bli en rolig kväll! =)



"Kvällens tema blir
"Sex and the City -New York!" -med allt som det innebär av
frisyrer, modevisning, höga klackar, dans, skumpa, glitter och glamour!
Vi bjuder på underhållning, dryck och tilltugg.
Tävlingar, fina priser!
Bilshow med läckra bilar!Fullmatat program, som avslutas med festlig prisutdelning...
Medverkande företag:Indiska, Opera Himlakatten,
X-treme Beauty, Body Shop, Inpuls,
Boströms Ur & Guld, Scorett, m.fl."

LCHF

Ger LCHF en ny chans. För de som inte vet så LCHF en kost rik på fett och snål på kolhydrater. Målet är att hamna under 20g kolisar per dag för att kroppen ska hamna i ketos. Då man hamnar i detta läge måste kroppen ställa om sig från att ha kolhydrater (glukos) som primär energikälla till att använda fett istället.

Mitt mål med LCHF? att bli av med mitt sjuka sockerberoende, vara mindre svullen och slippa äta var tredje timme.

Lunch:
Tonfisk i olja med 1 ägg och 150g keso.
Mellanmål:
Valnötter

Dagens middag:

Köttfärsbiffar med fetaost och oregano.
800g köttfärs 15%
2 msk mandelmjöl
2 ägg
Oregano
150g fetaost
Salt och peppar
Åt med blomkål och keso! mums

Kategorin över texten

Eftersom jag är ur-usel på bloggdesign så vet jag inte alls hur jag ska fixa detta, så om någon vet får ni gärna höra av er!


Out of protein

Nu är 3kgs burken uppäten som jag vann på tävling, äntligen! Har längtat lite så jag kan gå tillbak favoritproteinet från Fairing. Lätt att man får så många som bara står halvfulla så jag har lovat att äta upp de jag har innan jag beställer nytt. Complete 3 protein och sloow protein är beställt =) Favoriterna päron/vanilj och vanilla ice cream!

Ställde klockan på 04.30 och har just traskat en morgonpromenad i soligt väder, det är verkligen bästa sättet man kan starta en dag på, oavsett om man är on- eller offseason. 






Tammer i sommar?

Fick semester som jag önskade 4 v i juli, det innebär att jag är ledig då tammerpokalen går i Sundsvall (första tävligen som jag förra året ställde upp i och vann). Undra om man ska åka ner ? :) Vad säger du Ida? =) hade så sjukt kul sist! 

Här är ett repotage från förra året =)

http://svtplay.se/v/2477750/freja_lindberg_tavlar_i_body_fitness

Huller om buller

Smälter frukosten i soffan och gör mig redo för ett grymt ryggpass! Känns som allt är huller om buller i mitt liv just nu så försöker strukturera upp allt så gott som det går.. Går från att ena dagen köra lchf, och andra dagen köra periodisk fasta, för att nästa dag börja dricka gröna smoothies och bli detoxmänniska! Måste hitta tillbak till något normalt.. ena dagen vill jag bygga, andra deffa.

Veckoplanen:
Mån: Jobb 6-15 
Tis: Jobb 11-19.30 
Ons: XB 07.30, jobb 11-19.30
Tors: LEDIG, Gå modell på Ladies evening müllers (indiska, scorett och xtreme beauty gör oss fina)
Fredag: Jobb 06-12.30

Kanske man ska ta och baka ikväll, saknar doften av nybakat men känns ju ganska onödigt att baka bara för doftens skull. Teamchef Maria har gjort ett klipp om hur man bakar hennes goda proteinmuffins som man kan äta med gott samvete!




RSS 2.0