Bli kvitt kärlekshandtagen

Kärlekshandtagen, de som sätter sig som en krans runt vår midja i tonåren, hur blir vi av med dessa?

Kärlekshandtagen består av fett och det finns därför bara ett sätt att bli av med dem; fettförbränning. Konditionsträning i alla dess former och ett perfekt sätt om du inte har gymkort är vanliga hederliga morgonpromenader i snabbt tempo eller exempelvis löpning. Backintervaller är även ett alternativ som du effektivt bränner fett på.

Vi kan tyvärr inte punktförbränna utan vi måste vara tålamodiga. Det finns inget quickfix och inga genvägar! Jag rekommenderar att kombinera styrketräning med konditionsträning och då träna igenom hela kroppen och lägga upp ett schema. Min magträning kan se ut såhär:

Crunches med rep 4 set
Plankan med vikter 3 set
Situps på boll 4 set
Dragonflyes 4 set

Tränar alltid magen som de andra musklerna i kroppen, tungt och effektivt. Kan fota eller filma övningarna så får ni se hur det kan se ut.

Kosten då? Nu ska jag inte skrämma er för att äta kolhydrater, men ät RÄTT kolhydrater. Många äter alldeles för mycket socker och skräp. Höj proteinintaget och fettingtaget och sänk ditt kolhydratsintag och ät kolhydraterna från bra källor istället: fiberhavregryn, potatis och rotfrukter.

Och sockerberoendet som många lätt hamnar i då, hur blir man av med det? Jag har själv varit där och det gäller bara att motivera om dig och avstå från alt som heter socker. Det sitter endast i huvudet och ibörjan är det självklart jobbigast, men efter 1 vecka lovar jag att det blir lättare.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Superbra övningar, kör nästan alla själv! Men plankan med vikter, har aldrig hört talas dom den, lägg gärna upp film på den :D

2012-09-26 @ 20:43:34
URL: http://bekkagranstrom.blogg.se
Postat av: Emelie

Har du ett tips ja e så frustrerad... Ja har börjat tränga o ja går bara upp i vikt Snabbt!! Vågen bara rullar uppåt. Finns d nått tillskott att gå ner i vikt eller har du nått tips. D känns nästan negativt att träna när vågen visar rött!!! Tacksam för svar. Med vänlig hälsning, Emelie ja önska ja såg ut som dej. Får man fråga hur lång du e å hur mkt du väger o va du har för fett procent? Ja e 172 cm lång å väger 56. I vanligt fall väger ja 53 så ja e helförvirrad, o känner mig jätte frustrerad över det.

2012-09-28 @ 04:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0