Hej pappa!

Bara för att pappa inte har facebook, så uppdaterar jag om hur det går här då jag vet att han är nyfiken :-) Morgonvikten går nertå, lite för fort, så jag unnade mig en ätardag idag. Rocky road, cheesecake, fruktsallad och godis.. Så gott! Hjälper mig verkligen att ha någon ätardag ibland då jag helt enkelt mår superbra av det. Detta blir sista formbilderna!


Hade en tjej som undrade hur en dietdag ser ut för mig, vad jag äter.. Jag kör nästan ingen kardio på diet, kör bara tyngre styrketräning och drar ner på kalorierna. 2 portioner kyckling, ris och broccoli intas. Mellanmål som nötter, ägg, avokado, vassle intas. Mycket omega 3 och mineraler som jag får i mig av min mivitotal. Mycket lightläst och vatten som fyller upp magsäcken annars, kan dricka upp mot 3 liter zero på en dag.. *ops* 
Tjohej och godnatt! morgonprommis tidigt imorgon..



Min dag..

har varit lika hektisk som gårdagen, skulle kunna säga godnatt för dagen redan nu! Jag har fått en ny rutin, stiger alltid upp innan jobber och kör min cardio på löpbandet för att sedan äta frukost, oavsett vilken tid jag börjar. Är riktigt skönt då maskinerna på actic är så skonsamma och bra. 

Här får ni en liten tjuvtitt på formen... och vill ni se vad som är tillbak ? ;) som jag längtat!!
Ådran! 



snark

Huvvaligen, är såå trött även om jag sovit ut 12 timmar varje natt på mina lediga dagar... Därför även bloggen blir lidande! Dagen började jättebra men blev bara värre och värre. Benpasset tog emot ordentligt och jag bölade i bensparken, kardion efteråt kändes inte heller kul utan ville bara lägga mig och sova i omklädningsrummet. Lyckades ändå få ihop 10 minuter PW på löpbandet, så jag är nöjd. Nu har jag just stoppat i mig lite varma äggvitor och sprite zero, strax film och sedan sova!
OBS, dietrecept....

4 vispade äggvitor, sötningsströ och vaniljessens toppat med kanel... Smakar som fettfri grädde då den inte är gräddad :-)


Jul i Älvsbyn

Nu är julen över, 364 dagar till nästa! Haft en jättetrevlig gårdag med trevligt sällskap, god mat och fina paket. Bland annat en kastrull från Eva Solo, presentkort på lite butiker, pengar, strumpor och sånt behövligt. Hör och häpna också, jag åt julmat, och fy vad gott det var! Blev dock en 1½ timmes promenad då jag kom hem, höll mig mätt 7 timmar på maten från julbordet! Nu blir det hårdkörning för nu ska jag ner 5 kg till. Har laddat upp med fettförbrännare och celsius, så nu ska jag ut och traska med Madelene. Ska bli duktigare på att uppdatera och även lägga in bilder!

Celsius


Nu har jag äntligen hämtat ut mitt flak med celsius, 4 smaker av varje! Perfekt på dagar då man är extra trött under dieten! Har jobbat från 11.30-22 idag, så blir ingen lång uppdatering, ska strax i säng.. Morgonpromenerat i slaskvädret och hunnit med ett benpass på eftermiddagen. Har höjt på kalorierna 200 för att ligga i takt med planen =)

Dagsform


Nu går det snabbt.

Hoppade upp på cykeln det första jag gjorde då jag vaknade, kände mig sp lätt i kroppen så jag hoppade av för att väga mig. -1,9kg sedan den 12 december då jag var mitt inne i inluensaperioden! Och -3 cm i midjan.. Vad händer? Blev ingen cykling och åt istället frukost med gott samvete. Jag vill absolut inte gå ner för fort, det är därför jag börjat i tid denna gång!







2011-12-08 58,3 kg 22,2
2011-12-12 58,3 kg 22,2
2011-12-18 56,4 kg 21,5


jag är frisk!

Pigg och kry! DEt resulterade i ett halvkroppspass i förr går och axlar och bröst igår! Sååå härligt... Har jag sagt att jag lånat en cykel också ? Har en cykel ståendes framför tvn då jag är alldeles för frusen för morgonpromenader, perfekt! Men då dieten är klar kommer den försvinna, känner att jag inte har plats med en cykel i min lilla etta. 

Idag blev det en vanlig morgonpromenad med min kära granne Madde, mild och skönt väder! Nu sitter jag och myser med tända ljus och frukost. Senare ska jag till gymmet för ett benpass med Isabell! Var så längesedan man såg henne, ska bli kul.



Checklista
Välja tyg till bikini (/)(beställt tybitar)
Finalskor ()
1 rond skor (x)
Boka spraytanning (x)
Smycken (x)
Val av naglar ()
Poseringsträna i massor ()
T-walk träna ()
Tävlingslicens ()
Anmälan till bos ()
Vinna ()




Nystart

Min deff kommer att få sig en nystart på måndag då jag åkte på en influensa. Typiskt att det alltid ska komma då man är som mest taggad! I början av min förra diet så gick en propp i köket, kyl och frys la av och spisen kände att den hade gjort sitt. Någon vecka senare lägger mina hörlurar av, klarar mig inte utan mina hörlurar på morgonpromenaderna. Ibland har man väll bara jävligt otur! Är glad att jag blev sjuk nu och är då immun mot influensa iallafall, hoppas jag får hålla mig frisk hela dieten.

Drick en latte med gott samvete

Fick inspiration från Idas blogg om vanilj latte och då jag är tokig i latte var jag tvungen att prova!

Kaffe såklart
0,5 dl mjölk (jag hade light sojadryck)
5-10 g scitecs pro long vanilla
Vispade mjölken och proteinet med elvispen lite och klickade det på kaffet. Mums!
Kaffe
0,5 dl lättmjölk
5-10g scitec pro long vanilla (finns på Acctive)
Vispa mjölk och protein med elvisp.. Klart!

UN vanilla creme

Ultimate nutrition Prostar Whey



Tänkte passa på att produktrecensera ett protein från ultimate nutrition. Då jag är ett stort fan av vaniljprotein så har jag testat en hel del olika. Detta smakar bra både i vatten och mjölk och säljs i en snygg burk. Priset är även helt okej, 2,3kg för 529:-. Ett minus är att detta protein inte löser sig bra då man blandar det, jag har alltid blandat mina shakear utan gallret, använder då endast detta till att göra äggfluff, är faktiskt det godaste protein jag använt till fluff. Vet inte det endast var vaniljsmaken som var såhär då en vän till mig köpte choklad och tyckte att det blandade sig jättebra. 

Innehåll per portion (30 g): Protein 25g, kolhydrater 2g, fett 1g. Kcal 151.
Energi 151kcal
Protein 25g
Kolhydrater 2g
Fett 1g
Pris: 529:-
Smak: Vanilj
Består av en kombination av isolat, koncentrat och vasslepeptider.
+ ett väldigt gott basic vaniljprotein.
- löser sig dåligt.



Diet vecka 1, -1.8kg

Mycket vätska som släpper i börjar. Mål för nästa måndag: -0.5kg

Väcka kroppen till liv.

Tagit en riktigt promenad idag och gud så skönt det var att röra på sig! Känns som jag fått sitt- och liggsår av allt sovande och tv-tittande... Under hela min sjuka helg har jag lagt mig på kaloribalans för att kroppen ska kunna ge all energi åt att göra kroppen frisk. 

-10 grader ute så jag kände för att laga en varm soppa då det även är lätt för halsen att äta. Då den var klar tänkte jag: varför inte köra den i mixern? Så det gjorde jag. Det blev något som inte alls liknade mat, men det var underbart för halsen iallafall! Vitlök, ärtor, tonfisk, olja, 100 kryddor, sambal, ja allt möjligt fick åka ner i den. Värmen skönt i magen nu :)

I min träningsväska



*Handduk
*Vriststöd
*Gymhandskar
*Fettförbrännare
*Dragremmar
*Hörlurar
*Hänglås
*Havregryn (frukost)
*Träningskläder
*Omega3
*Proteinpulver
*Smartshake

Tur att man började i tid.

Det gäller att vara förberedd på sjukdomar. Det är så enkelt att drabbas av dem då man sänker kaloriintaget och tränar stenhårt. Har haft feber 2 nätter i rad och halsen har gjort riktigt ont! Muskelvärken som jag haft börjar dock försvinna tack vare pronaxen. Känner mig så matt att jag inte orkar lyfta något alls. En promenad på ca 1 km har det blivit idag, men vände snabbt då jag kände hur man började svettas, och för att det var snöstorm! 

Nu ska jag kurera till max och äta mig frisk, dieten får vänta.. En bra sak är att mina celsius anlänt till Luleå! Dock så orkar jag inte bära hem dem, så även dem får vänta :P 



Ja, så blev man sjuk.

Nog hade jag rätt om att jag började bli sjuk. Haft hög feber hela natten, svettats som en tok och halsen känns som den har gett upp helt. Blev bara 2 timmar på jobbet då jag inte kände mig kry nog att jobba mitt 11 timmars pass.. Tack Frida och Julia som tog över. Varför ska jag bli sjuk nu för, jag har ju deffen och träningen att sköta! Inhandlat massa c-vitamin på Acctive som jag ska överdosera med ikväll, ska chocka kroppen men vitaminer och antioxidanter!
Fick en fråga om hur man på bästa sätt tränar de inre magmusklerna. Om man har ont i ländrygg eller liknande kan det bero på att man har för svaga magmuskler, att träna dem statiskt gör att man bygger upp de inre magmusklerna för en bättre hållning. 

Övningar som plankan, fällkniven, båten och crunches på boll rekommenderar jag!

;)

Isabell! Jag har sån sjuk träningsvärk sedan vårat benpass. Nu ska jag klaga lite.... Varje litet steg jag tar gör så förbannat ont! Vila aldrig! ni får bara träningsvärk ;) haha...
Har nyss tagit mig en långpromenad runt sjön och plumsat mig fram i snön, var sjukt tungt och bra för förbränningen.


Formen känns bra och jag ser nu hur sjukt mycket vätska jag haft i kroppen! Sett ut som en blobb, nu börjar konturerna att sakta komma fram... Står och drar mig i fläsket på jobbet och är sjukt fascinerad över hur fettet känns mjukare och "släpper" från kroppen! Måndagsvikt: 60,1kg (ja, jag gick upp ordentligt efter biobesök och utekväll i Göteborg...) Torsdagsvikt: 58,3kg..




Såhär kommer min träning att se ut en lång tid framöver, blir inga undantag med byte av muskelgrupper!


Måndag: Rygg, biceps, mage
Tisdag: Ben och vader
Onsdag: VILA
Torsdag: Axlar och mage
Fredag: Bröst och triceps
Lördag: VILA
Söndag: Baksida lår och axlar
Isabell! Jag har sån sjuk träningsvärk sedan vårat benpass. Nu ska jag klaga lite.... Varje litet steg jag tar gör så förbannat ont! Vila aldrig! ni får bara träningsvärk ;) haha... Har nyss tagit mig en långpromenad runt sjön och plumsat mig fram i snön, var sjukt tungt och bra för förbränningen.
Formen känns bra och jag ser nu hur sjukt mycket vätska jag haft i kroppen! Sett ut som en blobb, nu börjar konturerna att sakta komma fram... Står och drar mig i fläsket på jobbet och är sjukt fascinerad över hur fettet känns mjukare och "släpper" från kroppen! Måndagsvikt: 60,1kg (ja, jag gick upp ordentligt efter biobesök och utekväll i Göteborg...) Torsdagsvikt: 58,3kg..


Såhär kommer min träning att se ut en lång tid framöver, blir inga undantag med byte av muskelgrupper!
Måndag: Rygg, biceps, mage
Tisdag: Ben och vader
Onsdag: VILA
Torsdag: Axlar och mage
Fredag: Bröst och triceps
Lördag: VILA
Söndag: Baksida lår och axlar



För övrigt så tror jag att jag håller på bli sjuk....


Vader


Har lagt lite extra krut på vaderna till BOS. Även axlarna har blivit prio!

Göteborg del 2

Sofia och Ida i minglet

Hade platserna brevid godisråttan Josefina Svensson som jag första gången träffade på tammer =) Tror att den där godispåsen var efterlängtad efter dieten till LP ;)

Klackar till första ronden inhandlades i Göteborg.



Nu så..

Såg att det var någon som undrade om vad mitt mål är, jag ska ställa upp i Battle of Scandinavia som är den 31 mars. Har redan börjat med dieten och jag vet inte om jag inbillar mig, men man har redan börjat känna hur fettet "släpper" från kroppen, alltså det blir mjukare.. 

Det jag kommer göra annorlunda från min förra diet, är att jag kommer att köra mindre kardio och lägga mer krut på styrketräningen. Kommer att ligga högra i kaloriintag för att sedan minska ju närmare jag kommer. Även någon ätardag kommer att läggas in, woho! Skönt att vara sin egen coach och bestämma själv ;-) 

Så nu ska ca 60kg kyckling och 9,5kg ätas, matbackarna ser ut så här: 



Inte nog med att jag börjat dieten, jag vann ett flak celsius då jag tävlade för ett tag sedan på domänen Shapemeup.se! Väldans passande ;-)

Göteborg

Okej, nu ska jag ta mig i kragen och uppdatera... Varit i Göteborg hela helgen på fitnessfestivalen, vilket har varit en väldigt rolig upplevelse! Förutom skitvädret så har helgen varit toppen. Fredagen spenderades på stan och även bio på kvällen, twilight var inte en besvikelse för en gångs skull! Lördagen blev det luciapokalen och massa mingel på festivalen, var väldigt kul att se så allt fitnessfolk igen. Startfältet i bf -163 var sjukt starkt och hela 33 stycken ställde upp! Jösses, det börjar verkligen vara populärt.. Hade kantplats så blev inte så mycket foton. Så jäkla inspirerande att bara gå runt och kika på mässan också, nu är jag verkligen sugen på att tävla!
Efter helgen har jag gått 1,5kg +... Passade på att njuta av min sista tid fram till dieten som började igår. Hittade ett par klackar till första ronden och är även i full gång att söka bikinis :-) Klockan ringde vid 4 för att jag skulle hinna med den dagliga morgonpromenaden, nu har jag precis ätit dagens bästa mål; frukosten så nu är jag redo för jobb! Kommer ha fullt fokus på mig själv och inte stanna för pratstunder på gymmet mer, så jag påminner er; jag är inte otrevlig utan bara fullt fokuserad på mitt nu.
Tänkte bjuda på lite bilder men eftersom KIES är så förbannat segt så hinner jag inte! Får bli efter jobbet.. Ha en bra dag allihopa!
Okej, nu ska jag ta mig i kragen och uppdatera... Varit i Göteborg hela helgen på fitnessfestivalen, vilket har varit en väldigt rolig upplevelse! Förutom skitvädret så har helgen varit toppen. Fredagen spenderades på stan och även bio på kvällen, twilight var inte en besvikelse för en gångs skull! Lördagen blev det luciapokalen och massa mingel på festivalen, var väldigt kul att se så allt fitnessfolk igen. Startfältet i bf -163 var sjukt starkt och hela 33 stycken ställde upp! Jösses, det börjar verkligen vara populärt.. Hade kantplats så blev inte så mycket foton. Så jäkla inspirerande att bara gå runt och kika på mässan också, nu är jag verkligen sugen på att tävla!
Efter helgen har jag gått 1,5kg +... Passade på att njuta av min sista tid fram till dieten som började igår. Hittade ett par klackar till första ronden och är även i full gång att söka bikinis :-) Klockan ringde vid 4 för att jag skulle hinna med den dagliga morgonpromenaden, nu har jag precis ätit dagens bästa mål; frukosten så nu är jag redo för jobb! Kommer ha fullt fokus på mig själv och inte stanna för pratstunder på gymmet mer, så jag påminner er; jag är inte otrevlig utan bara fullt fokuserad på mitt nu.
Tänkte bjuda på lite bilder men eftersom KIES är så förbannat segt så hinner jag inte! Får bli efter jobbet.. Ha en bra dag allihopa!

RSS 2.0