Pump!

Kul att några av er ville berätta vilka ni är! Är så nyfiken av mig så det är roligt att veta :)

Jobbat förmiddag idag och haft en riktigt bra dag, har supersöta arbetskollegor som alltid är glada. Blev lite bredd på rygg och triceps under lunchen, ett lugnt 30 minuterspass för att spara den mesta energin till benpasset. Hann även förbi Krister på Acctive för att surra lite och kika in något nytt att prova. Denna gång blev det Olimps HMBolon nx, en blandning av kreatin, AAKG och HMB. Kommer en liten recension om denna då jag hunnit prova den en månad. Tog 3 kapslar innan passet och körde ett riktigt grymt pass, fick en sjuk pump! Även vitargon som jag har börjat med har jag blivit förälskad i redan... Då man är helt tömd på energi efter ett pass och musklerna känns alldeles matta så är vitargo den stora räddningen, ger energi direkt =)



Blev ...
• 5 set djuupa knäböj i smith
• raka marklyft
• utfall med 25kgs hantlar,
• 100 reps i lårcurl
• lite "stolen" med 15kg på benen, sjukt jobbig övning.





HMBolon NX är bland det kraftigaste antikatabola tillskotten på marknaden idag och tillsammans med fettförbrännande tillskott som Termospeed Extreme får du en dubbelverkande stack som ger :

• Mer muskelmassa, 
• Bättre pump, 
• Hårdare mer definierad muskulatur 
• Mindre kroppsfett 
• Högre nivåer av uppbyggande hormoner


Ladd inför benpass imorgon

Så roligt och peppande med era kommentarer :-) Även några tjejer som lämnat spår som tränar i Luleå! Kul att se vad det är för folk som läser ens blogg, det enda jag kan se är ju bara en sifferstatistik annars. Vad är ni ifrån? ålder? hur hittade ni hit? Skriv gärna lite om er själva! Och föresten, ni brudar som är från luleå och träningsintresserade, tveka inte att fråga om ni är sugen på att köra ett pass någon dag :-)

Ha en bra kväll! Nu är det TV-kväll som gäller. Haft en vilodag med cirkelträning endast, laddar inför ett benpass imorgon.

Boobs+vader+mage

Blev ett bra pass med Isabell idag. Riktigt uppladdad efter en powernap på 1h, en celsius och en swebar. Tog med mig kameran och passade på att fota litegranna.



Isabell som siktar på att tävla nästa år! :-)


Lite rutor skymtar trots fläsket!

Idag klär jag framsidan på fitnesscross.se

Läs min intervju med Helene Ahlson här som gjordes efter min debut i Tammerpokalen!

http://www.fitnesscross.se/?p=ahlson.php&page=6933

Vikt: 61 kg

Har aldrig vägt mer än vad jag väger nu, och jag känner mig faktiskt någorlunda i form även om jag är 10 kg tyngre än när jag tävlade. Man ser smått konturer på ben och mina axlar har blivit riktigt muskliga och runda, all fokus på dem har lönat sig till slut!
Varit ledig idag, och på mina lediga dagar försöker jag ta det lugnt, hinna träffa vänner och ladda upp för ett grymt träningspass, och det har jag även gjort också! :) Träffade Sofia på stan för en fika på Waynes och hann även springa en liten runda på stan. Med pwon (som idag var cappuchino) i magen blev det sedan ett bra rygg och bicepspass. Har många gånger tänkt såhär då jag ibland vill mesa med vikterna: tänk vad bra resultat man skulle få om man ALLTID körde stenhårt!..... Om man alltid innan ett pass ställer in sig på att passet ska bli riktigt bra, så brukar det ju oftast bli det också. Efter passet blev det förbi Acctive på köpmantorget för en liten runda i butiken. Blev en burk vitargo; för er som inte vet vad det är, så är det en snabb kolhydrat. SUPERBRA att ta direkt efter träningen då den snabbt lagrar in glykogen i musklerna igen. Många kända fitnessbrudar som använder detta :)


Fy...

Känner mig lite som en dålig människa då jag inte bloggar då jag har så många trogna läsare varje dag.... fy skäms på mig! Ska försöka blir bättre. Har varit mycket då jag fått nytt jobb och inte haft tid att ibland varken träna eller att blogga, jag sitter knappt ens på facebook! 

Träningen går då bra de pass jag hinner köra. Äter som en häst och ökar i vikt, kommer matcha grisen på julbordet! Det har ju varit nordiska mästerskapet igår, så har suttit och kollat igenom allt på youtube, snacka om inspirerad man blir. För er som har det svårt med träningsmotivationen, SE EN TÄVLING, och helst live. Jag lovar, man blir sjuuukt taggad. Carina Isaksson tog hem guldet i korta klassen och hade en riktigt bra form. Blev så motiverad av henne att jag for och köpte BRA mat och ska nu sluta med allt skräp som innehåller så mycket socker. 


Var öppet hus på actic förra helgen och passade på att shoppa en massa billiga plagg då Acctive fanns där! Man kan inte ha för mycket träningskläder.

Bland annat ett gult better bodies linne (har nu alla färger :) )

Tagga benpass

Igår hade jag besöksrekord på hela 328 läsare =) Vad kul att så många hittat hit! Äntligen helg och har slutat på dagen. Är så otorligt jävla skönt att sluta tidigt på fredagar! Började dock tidigt, var uppe innan tuppen redan klockan 6 på jobbet. Efter jobbet blev det en bastu och dusch på jobbet (toppen att man jobbar på ett gym/badhus :)) för att sedan sola på solsystemet. Känner att jag håller på att bli lite krasslig så jag tänkte köra ett STENHÅRT benpass med Isabell så att det bryter ut någon gång, vill bara ha det överstökat. Inte varit sjuk på länge så det är nog min tur nu! Hållt mig frisk med L-glutamin som jag dagligen tar som tillskott! Nu är burken tyvärr slut och ett besök på Acctive måste det bli snart. Säkert därför jag blivit sjuk.... Glutamin är en riktig räddare och sjukt bra för immunförsvaret. 



Ikväll bjussar mormor och morfar på middag då dem kommit upp för att hälsa på från Umeå. Sen blir det lugnt med film och mys! En toppenfredag. För övrigt måste jag bara säga att jag blev något förvånad då jag kollade mina ben inne på solariumet, de har växt som ogräs, och då pratar jag inte om håret, utan musklerna.... Prion har lönat sig kan jag då säga =) Brukar aldrig se några konturer på benen i off-seasonform! 

Fullt upp

Har jobbar heela dagen och började faktiskt dagen med en ofrivillig kardiotur till jobbet då cyklen var glömd i stan... tyypiskt... Stoppade i mig min vanliga frukost, gröst med keso och prottedrink och rusade iväg. Var första gången jag öppnade och var en hel del som skulle göras och memoreras till imorgon, för då öppnar jag själv!!! gaahh! :) Blev en low carb shake på jobbet till mellis (småäter hela tiden..) och sedan en stoor kycklingsallad med extra kyckling till lunch på dagobert. Och till de som tror att jag bara äter nyttigt: jag är inte så nyttig som jag låter. Fika, feta dressingar och maassor av bröd är något som hör till varje mål :D Efter cykelturen tillbak till jobbet hann jag bli hungrig igen och tog mig en swebar (vad var det jag sa?!) Nåja, nog om mat..... Jag trivs som tusan på jobbet och har riktigt fina kollegor! Kommer nog gå riktigt bra då jag lärt mig mer, känner lite stress om allt nytt som jag ska lära mig.. 



Var planerat att jag skulle köra ett riktigt dunder-ben-pass med Isabell på Helex idag men då vi hade bokat in oss på deras temakväll för bröstcancerfonden, fick det istället bli ett pass själv på Actic. Efter mina 10 timmar på jobbet blev det en sväng förbi Acctive för att hälsa på Krister och kika runt i butiken =) Provade lite snygga höst/vinter jackor och hittade en som jag blev riktigt förtjust i, men blev inget köp denna gång. Mötte upp Isabell på Helex och gick ner till spaavdelningen för sushi, massage, yoga och fotbad. Fanns även en mässa med en hel del fina grejjer och prova på saker! Riktigt rolig kväll och allt för att stödja bröstcancerfonden :) Nu är man mör och avslappnad i kroppen, perfekt! sängen väntar, för imorgon börjar jag kl 6.00! Godnatt alla :)



Öppet hus

På lördag och söndag 15-16:e har min nya arbetsplats Actic (pontusbadet) öppet hus. Acctive sport & hälsa kommer bland annat att finnas där med en hel del fina erbjudanden! Hur great är inte det ??? :)


Gå på pass gratis (drop in),
Provsmakningar i fiket 
Gratis träning i gymmet hela helgen 
Tecknar du kort så bjuder vi även på medlemsavgiften!
Ta med kontanter och passa på att fynda hos våra aktörer som finns i foaljen lördag 10.00-15.00.





Min väg

Fråga: Hej! Det hade varit jätte intressant att höra om hur din resa började, viktiga saker som hände/motiverade dig/fick dig att fortsätta kämpa, mot toppen.   Jag har läst fitnessbloggar och reportage i ca 1år nu, och känner mig GRYMT sugen och inspirerad till att verkligen satsa på träningen, men jag vet inte. Av någon anledning har jag en spärr i skallen som säger "Det kommer inte gå, det är typ omöjligt", som jag inte vet hur jag ska bli av med.   Hade du någon som hjälpte dig på vägen, eller vart hittade du kunskapen till hur man bygger och äter rätt? Det är ju en djungel av information där ute och 1000 olika tillväga gångs sätt.   Tack för en inspirerande blogg!


Hej. Självklart ska jag berätta om det :-) Då jag var 18 tog jag över min brors gymkort för att börja gå till gymmet flera dagar i veckan. Jag vägde runt 48kg då jag började att träna och visste inte alls hur någon maskin fungerade. Jag gick till gymmet då det var dom minst folk för att inte göra bort bort mig då jag gjorde fel med frivikterna.


Jag började att läsa många olika fitnessbloggar, främst Anna Maria Lacatus.
Eftersom jag alltid har gillat hår, smink och att träna så var bodyfitness det ultimata för mig.


Anna Maria Lacatus


Ganska snabbt ökade jag i vikt och började att se skillnad på min kropp. Jag satte snabbt upp ett mål; att tävla i luciapokalen 2012, men blev istället övertalad att kliva upp på scen på tammerpokalen istället (ett väldigt bra beslut). Jag förde journal på ett träningsforum som länge fick mig att kämpa på vidare. Många som läste och stöttade en varje gång man skrev nya inlägg. Har även alltid inspirationsbilder som bakrund på min dator, och när jag kollar på dem gamla så är det ganska roligt hur man sätter högre och högre mål hela tiden :-) Även på gymmet träffade man nya människor och folk som kom fram och sa hur inspirerade man är som kör på så hårt.

Larissa Reis


Jag har lärt mig allt om träning och kost via nätet (framför allt på forum). Läst på från nätet och lärt mig att tänka logiskt gällande träning och kost. Det är inte så svårt om man sätter sig in i det och provar sig fram :-) Jag är lite emot att ha någon som lägger upp tränings- och kostscheman åt en då man känner sin egen kropp bäst. Men några riktlinjer kan man ju alltid ha hjälp utav.

Får ofta frågan: Men hur vågar du stå på scen inför 100-tals människor? Någon som hjälp mig, är att jag har gått på världens bästa skola som fått mig att gå från den blygaste tjejen i Luleå till någon som tror på sig själv och sätter upp mål. Jag pluggade reotrikkurs 2 år på rad för att försöka bli av med min blyghet och scenskräck, och det hjälpte :-) Jag höll till och med ett avslutningstal i aulan på examen.. Det gäller att tro på sig själv och utsätta sig för det man är rädd för. Då man inser att man klarar det, känner man att man kan klara av vad som helst. Det är så man växer som människa. Det som håller uppe motivationen nu är att alltid ha ett mål, nya träningskläder, träningsprat med likasinnade, nya goda kosttillskott och alla som står vid min sida och pushar :)


Nyheter från Nike

Var in på shapemeup och fastnade för dessa otroligt snygga träningsdojjor. Man kan inte ha för många nikeskor.... Hoppas 10-år-efter-staden Luleå får in dem snart :-D
http://shapemeup.se/fashion/nike-womens-training-holiday-2011/

Im in looooove!


Långa arbetsdagar..

Mycket nytt att lära sig på jobbet och långa dagar. Jobb idag från 11.30-22.00 så är ganska nyligt hemkommen. Det resulterar i att bloggen blir lidande och även träningen vissa dagar! Då man vant sig att träna med en träningskamrat som alltid pushar en är det svårt att köra lika hårt sen själv. Trist att man arbetar så olika tider.. Förut var jag en riktigt ensamvarg i gymmet, men nu föredrar jag någon som står brevid en med piskan i högsta hugg och skriker på en att lyfta tyngre :P
Fick något ryck och känner att jag är i behov av någon förändring, så har suttit och googlat runt på tatueringar. Jag är ju inte mycket för tatueringar och vet inte om jag skulle görna en nu då jag tävlar i bodyfitness heller.... Men liiite sugen är jag faktiskt på att sätta en på revbenet, vaden eller på insidan av biceps.. Men då jag har en så otroligt stor beslutsångest, så kommer jag nog inte ha funderat klart föränn jag ligger i graven.


Nu sussa! Sov gott kära bloggläsare. Om ni har några frågor angående vad som helst så får ni jäättegärna fråga i kommentarfältet! Jag lovar att svara på allt ;-)

Nytt protein från acctive

Som ni vet är jag ett stort fan av scitecs produkter då de smakar så gudomligt. Burkarna är även otroligt snygga, nästan så snygga att de skulle kunna få stå på en hylla i inredningen :D Var in på acctive igår och såg att de fått in ett nytt protein som heter super-7 i smaken milk chocolate. Brukar hellre välja ett vaniljprotein framför choklad men denna var riktigt god. Luktar som oboy och smakar ordentligt med kakao. Funkar bra som mellanmål och efter träning!
Innehåller 7 olika animaliska proteiner = har olika utsöndringstider.
Innehåller extra mycket kakao då det har påvisats att koncentrationen av antioxidanter i kakao är mycket hög.
Innehåller fettsyrorna CLA och ALA vilket hjälper att bryta ner proteinerna till aminosyror.
Som ni vet är jag ett stort fan av scitecs produkter då de smakar så gudomligt. Burkarna är även otroligt snygga, nästan så snygga att de skulle kunna få stå på en hylla i inredningen :D Var in på acctive igår och såg att de fått in ett nytt protein som heter super-7 i smaken milk chocolate. Luktar som oboy och smakar ordentligt med kakao. Funkar bra som mellanmål och efter träning!
Innehåller 7 olika animaliska proteiner = har olika utsöndringstider.
Innehåller extra mycket kakao då det har påvisats att koncentrationen av antioxidanter i kakao är mycket hög.
Innehåller fettsyrorna CLA och ALA, vilket hjälper att bryta ner proteinerna till aminosyror.

Smoothie

En riktigt kall och törstsläckande drink fick det bli ikväll! 

Fryst mango, ananas och apelsinjuice (tog fanta free då jag inte hade juice). 


Härlig onsdag

Blev väckt dag av ett samtal som sa att jag fått heltidsjobb, hur bra start på dagen är inte det? På ett gym till och med! Underbart! Börjar redan imorgon så idag har all tid gått åt till att tvätta, städa, handla och laga matbackar. Känns som jag handlar hela tiden, även då jag handlar 2-3 fulla kassar varje gång.. I korgen: bland annat 1,5kg keso, 2kg kyckling, 800g tonfisk, 5 burkar kesella, 2 kg broccoli, 1l yoghurt, 3 liter mjölk, 1 karta ägg, 3kg fryst frukt till kesellan (mango, ananas och jordgubbar)... Nu ska det iallafall räcka en vecka!

Har även hunnit med ett grymt bra rygg och bicepspass med Isabell. Övningar som stångrodd, t-bar med 2 olika grepp (älskar denna!), raka latsdrag i cable, smala latsdrag och en massa bicepscurls. Fick grymt bra tryck i ryggen. Just käkat en STOR portion fullkornspenne med tonfisk och paprikaröra, låter maten smälta medans jag väntar på bonde söker fru ;D





Fiskbensfläta


Jag älskar att läsa hår- och sminkbloggar och gillar även att prova nya saker. http://hiilen.blogg.se/ och http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/ är två bloggar jag läser dagligen. Finns massor av bra tips och inspiration :)



Nu iväg till badhuset för att simma!

..... För övrigt så ska jag avslöja att min nästa diet börjar 9e januari, LÄNGTAR!

axlar och triceps

Härligt med en förmiddagspass! Här kommer lite träningsmusik för er som känner att de behöver lite nytt :-)

>Höst 2011<

Taggad!

Var ute på en promenad med en tjej som läser min blogg och tog kontakt på facebook tidigare idag. Är alltid roligt att träffa nya människor och kanske inspirera dem att sätta igång med träningen! Blev själv riktigt taggad av träningspratet och känner att jag skulle vilja tävla nuuu! 9 veckor till lucia, vill tyvärr inte göra någon räzer-deff som jag gjorde senast då jag tappade otroligt mycket muskelmassa, så det får vänta till våren 2012. Sätter igång med deffen den 1a januari för att deffa fram till 9e april :) Å så jag längtar! Bygger på mig ordentligt fram tills dess och känner att jag har ökat på bra i de flesta övningar.
Var även in på Acctive (kosttillskottbutiken på köpmantorget) för att köpa lite nytt och få upp motivationen ytterligare! De har fått en leverans idag och hade så mycket nya och spännande produkter. Blev en fettförbrännare som jag ska prova på nästa diet och ett nytt better bodies linne. De har ju kommit ut med limited editionkläder som finns i butiken! Nu ska jag traska iväg till gymmet för ett baksida lår och stjärtpass med Isabell! =)

RSS 2.0