Ser allt att jag har några besökande här

Har ju bytt bloggadress, så häng med dit istället! =)

http://freja.myshowroom.se/

Nya bloggen

Glöm ej att följa mig på min nya blogg! :-)

http://freja.myshowroom.se/
http://freja.myshowroom.se/


Nu flyttar jag!

Till ny domän.. Så om ni vill haka på och följa mig, lägg till denna adress i dina favoriter ;-)


http://freja.myshowroom.se/
http://freja.myshowroom.se/
http://freja.myshowroom.se/
http://freja.myshowroom.se/

SES DÄR!

bildbomb
tack

 
 
till alla stöttande människor omkring mig och främst min coach Sandra Lind, mina sponsorer Fairing och Xtreme beauty i Luleå! ni är guld värda <3

Summering

skriver mer då jag är hemma...

Besvikelse men ändå en sjukt rolig helg. Världens bästa coach, god mat, photoshoots, team fairing och träningsfolk <3

Vad händer egentligen?.. Mitt livs form prickade jag iallafall. Ingen finalplats för mig. 

Mot Göteborg

snart bär det av mot Göteborg. Bott hos Sandra tills idag och tur a<tt jg tog flyget i tisdag och inte onsdags!! allt var ju nästan inställd pga vädret..

Medans Sandra har jobbat har jag vilat mig i form, körde et sista tömningspass i onsdags vilket var väldigt skönt men tungt, inget tryck i kroppen alls. Har även hunnit med att baka, massor.... för på söndag är det andra advent, vilket innebär adventsmys!

Lussekatter, pepparkaksbrownie med vit choklad och valnötter, hallongrottor och lussebullar med vit choklad och pärlsocker är lite av det som nu fyller upp Sandras frys ;-) ja, man blir nog lite besatt vid gosaker och bunkrar gärna upp lite för mycket. sa jag att jag hittade lösgodis flr 21kr/kg ? :-D Just bara 4e december, lycka..

Sista tömningspasset:Min bunkerpåse:

Och så lite från bagarstugan:

I stockholm

och det snöar och stormar! Kallt och jäkligt, dock inte lika många - som i Luleå.. Igår hade vi -21 grader och det blev en ordentlig upptining i bastun fullt påklädd innan gympasset.

Fortsätter med mitt vattendrickande och saltladdande ett tag till och formen är slät och sälaktig, precis som det ska vara..

Är hos Sandra och ser nyhetsmorgon, skönt att vara ledig! Ikväll väntar ett gympass men strax ska jag gå och handla, kanske baka lite till glöggmys på söndag? :-)))

Efter en sväng på ICA igår hittade jag även godis som just den dagen kostde 21:- / kg, hur lycklig blev inte jag? Jo nu har man bunkrat upp för hela december! 

RSS 2.0