snart är det showtime

Kolhydratsladdad , insmord och uttorkad - allt går som det ska ;-) snart är det ca 12 timmar till man står på.scenen!! Håller er uppdaterade via facebook. Fairing kommer ha monter på plats imorgon där jag kommer vara då.jag hinner, kika förbi vettja !!;-)

Tömningpass

på gång.. Sista dagen på jobbet idag så nu har jag ledigt en vecka framåt! skönt som attans. Blev överraskad av mi mor som varit snäll och köpt en resväska i tidig födelsedagspresent, en rosa en, så nu känner jag mig lite som Elle Woods ;-) 

Har pysslat med bikinin hela kvällen och fått hjälp av min bästa granne Madde! Tack gulledu för hjälpen! 

Nu sova, fast först någon liter vatten till....

Hejdå formen



.. vi ses snart igen, förhoppningsvis snäppet vassare ;-)



Fairing sport på facebook





In på facebook och gilla Fairing Sports nya sida för att hålla koll på produkter och annat kul! Del 2/3 på mig och Emelie kommer även att publiceras där så fort den finns ute! =)

Bloggtips

Kika in på Marias blogg, där finns fullt av recept och bra inlägg om kost och träning. Massor som jag ska prova då jag dietat klart kan jag lova!! ;)

Här är ett recept på kolhydratsfattiga muffins:

6 dl sloow protein vanilj eller valfri smak (ibland tar jag Complete III och blandar i, då tar jag mindre sloow)
2 hela ägg + 4 äggvitor
1/2 dl rapsolja
2 dl lättyoghurt mild naturell 0,5%
2 msk bakpulver
75 gr kesella 1%
1 dl sötningsmedel
smaksätt med:kanel+ mandelarom+ 3 msk äppelmos light
eller 100 gr färska/frysta blåbär,
(mintarom och mörkchoklad,valnötter, jordnötssmör, kaffe, apelsin, banan…finns hur mycket som helst!)
175 grader i 25 min
Det blir som en ”fluffig deg” du kan ta en sked och klicka ner i formen
Lycka till!!


Uppskatta det du har <3

Jag har..
världens finaste vänner!
jättebra arbetskollegor
den finaste bikinin ;-)
får tillbak restskatt
lägsta vikt imorse.
lyckorus i kroppen av soligt väder
påbörjat den sista veckan inför tävlingen (Tack Sandra!)
världens bästa lag, TEAM FAIRING!



pyssel

Varit väldigt låg på energi hela dagen, så kvällen har bara gått åt till att pyssla. klä bikini i massor av små stenar, vilket tålamodsgöra! Är dock lite som terapigöra, tända ljus, lugn musik och te och så plötsligt blir det ganska mysigt att sitta och pyssla.
Kommer lägga bloggen lite åt sidan för att fokusera helt på tävligen nu, följ mig gärna på facebook där jag kommer uppdatera.



Var in på Xtreme Beauty igår och vässade ner klorna, inte van att ha allt för långa naglar så lite handikappad kan man bli. Började se ut som jag var i fyllan då jag skrev på mobil och dator. 





Del 1/3

Då jag var ner på träff med Team Fairing i Stockholm spelades även film in, här ser ni den första delen där jag och min fina teamkamrat Emelie medverkar ;-)



Är så jäkla glad att jag hittat ett så underbart lag, så fina människor!!! =) 

Fairing har även en officiell sida på facebook nu, så in och gilla (klicka på logon)



Det går bra nu!

Tack för alla fina och stöttande kommentarer! är verkligen berg och dalbana i humöret.

Nu är några delar av bikinin klar som Annkathrin sytt, blev otroligt nöjd med passform på bikinitrosorna, tusen tack!!! =) Kommer bli så snyggt, färg avslöjar jag såklart inte, om ni vill veta det så får ni ha er till Battle of scandinavia ;) Efter jobbet var jag på återbesök hos Xtreme Beauty där fina Maria gjort mina naglar tävlingssnygga. Här på deras blogg kan ni kika in på lite nagelinspiration som tjejerna på salongen har gjort. Blev lite oplanering med maten och blodsockret hann sjunka ordentligt då jag var påväg därifrån, kom på att jag hade matback kvar i väskan, fick tipset om att alltid ha bestick i väskan av Emelie, såklart så hade jag inte det, så lite kall alaskan pollock utanför statoil i dimman fick det bli, med fingrarna! hahah, ja vad gör man inte då man är hungrig? hoppas ingen såg mig! Pappa kom sedan och plockade upp mig för att handla, världens bästa pappa! Nu är frys och kyl fulla :)

Lägsta vikt idag och jag blir bara hårdare och hårdare i kroppen. Har kvar ork och får fortfarande bra tryck under mina pass. 

Nu jag ska äta godaste kvällsmålet som blir...... smält glass!!! vispa upp äggvitor och tillsätt kolozzeums whey gammeldags vanilj = smält glass. sjuuuuukt gott.



Grinattack!

Sista benpasset avklarat.... konstig känsla! Då jag kört klart fortsatte jag med lite mage, och då jäklar kom det tårar! satt och snyftade och grät samtidigt som jag höjde vikterna i crunches med rep. Vet inte varför jag alltid bölar under mina benpass, är väll så inställd på att de ska vara så sjukt jobbiga? Nåja, då jag gick från gymmet glömde jag även min shaker kvar, min favorit... Hoppas att den är undanstoppad till imorgon. Grät lite mer och ville bara ringa till någon som gjort detta som förstår hur det är, har ju ingen coach som skriker på mig och säger åt mig att skärpa till mig. Jag blir arg för att folk inte förstår att hur mycket jag än vill äta middag/lunch med dom, så kan jag inte det. Vill bara gräva ner mig och försvinna för att slippa vara så otrevlig mot vänner och familj. Huvvaligen på mig! Att tävlingsdieta är ingen dans på rosor..

Nu till något lite mer roligt: jag är veckan bodyfitness-profil hos Petra Kardell :-D http://petrakardell.shapemeup.se/2012/03/19/veckans-bodyfitnessprofil-16/




Mina kosttillskott och mitt kostupplägg

Nu då jag nästan nollat kolisarna frågar många vad jag då äter för något, har ju även uteslutit mejeriprodukter nu. Så tänkte ta och skriva upp hur en dag ser ut nu. Jag väger ingenting längre, inte heller mig själv utan ser hur det ser ut i spegeln!

*Är väldigt noga att hela tiden få i mig aminosyror, blir ca 5 drinkar om dagen.
*Ännu nogrannare att få i mig fetter så som cla och omega 3
*Minskar ner på koffeinet för att inte stressa upp kroppen
*Massor av L-glutamin (går alltid omkring med en shake aminorush och l-glutamin)

"Fairings Essential Amino Rush är en produkt som kombinerar det allra senaste från forskningen på muskelarbete och återuppbyggnad."

07:00 Mineraler, omega 3, cla och ALA+
08:00 4 äggvitor, halv avokado
11.30 Tonfisk/torsk med grönsallad, äggvitor och avokado
14:00 Äggvitor och lite nötter 
Innan träning: Aminorush (som jag även dricker under och efter passet)
Efter träning: Tonfisk/torsk med äggvita och broccoli
21:00 Kvällsmål: Ibland lyxar jag med proteinpannkaka som jag gör på 1 ägg+2 vitor och kolozzeums vassleprotein päron/vanilj. Annars blir det torsk med gurkstavar och selleri.
Innan läggdags: Zova från fairing health solutions (RÄDDAREN UNDER DIET)







"ALA+ innehåller en väldigt intressant kombination antioxidanter, vitaminer, mineraler och naturliga örter som i vetenskapliga studier har visats påverka kroppens förmåga att hantera kolhydrater"


"Dagens stressiga livsstil och hektiska vardag har medfört att många har svårt att varva ner efter jobb och barnens allt senare kvällsaktiviteter. Vi får svårt att slappna av och koppla ifrån när det är dags att avsluta dagen och hamnar därmed lättare i en ond cirkel med kort och ytlig sömn och morgontrötthet dagen efter. Zova är ett riktigt ”knockouttillskott” i lättupptaglig välsmakande pulverform utan artificiella smaktillsatser. "



Tanita jämförelse

I början på januari fick vi in en tanitavåg (kroppsskanning) på jobbet. Tänkte visa lite resultat från 1 januari tills nu.

"Tanitas BC-418 MA mäter tvärs genom kroppen för att på bästa sätt få fram korrekta värden för kroppens vatten, muskler och fett mängd.
Tack vare de handhållna elektroderna i kombination med fotplattorna kan vågen detektera och analysera olika kroppsdelar var för sig.
"

1 januari
Fat mass: 9.8kg                        
Fat free mass: 46.1kg                         
Muscle mass: 43.8kg                         
Total body water %: 59.2%                     
BMR: 1395kcal
BMI: 21.3                            

17 mars
Fat mass: 6.9kg                        -2.9kg
Fat free mass: 45.3kg                 -0.8kg
Muscle mass: 43.0kg                   -0.8kg
Total body water %: 63.2%          +4%
BMR: 1369kcal                           -26kcal
BMI: 19.9





Från dagens bröstpass.. (favvoövningen pullover på g)


Och hur mår jag? superbra! Idag har det dock gått tungt... varit så sjukt trött efter dagens jobbpass så jag funderade faktiskt på att sova över på jobbet då knappt orkade mig hem! Snö och slask, huvvaligen.... Nu blir det mys med varm tröja och te resten av kvällen, se lite Kitty och Hollywoodmysteriet som nu går på 5an  ;-)

form

Drygt två veckor kvar... Ett benpass... Det är nu allt roligt händer! Bloggdesignen är under konstruktion, så jag vet att det ser lite knäppt ut just nu!





Bra dag!

Underbar dag jag haft! Började dagen med solarium såklart och sedan 60 min pw med Natalie på gymmet! Så längesedan man såg henne, var sjukt kul att ses och fanns en hel del att surra om! Gjorde min andra kalipermätning (mätning av underhudsfett) och hör och häpna: jag har ca 2.6% fett som kille (finns ingen tabell för kvinnor under 11%). För drygt en månad sedan var den på 4%. Snacka om att man kan bli självblind, jag som trodde jag stått still i en månad.. 



Tog sedan och traskade iväg till Friends för kaffe. Då slog hungern till så jag tog såklart upp min kalla torsk och små träd som jag fint satt och åt medans 4 unga killar satt och stirrade på mig. 

Efter gårdagens sminkprat med Ida så blev jag så sjukt inspirerad. Rotade fram allt mitt smink för att sedan lägga någon färgglad make up! Älskar att sminka men blir sällan då man inte har tid eller ork till det.


Ögonfransarna håller sig uppe hela dagen tack vare permanent fransböjning!! =)
Sminktips: köp ingen dyr primer, använd lipsyl istället ;)




Dagens:



Dagens bästa: fika med fina vännen Diana :-)



Dagens köp: vårens och sommarens snyggaste på läpparna lipstick prairie från mus!

Dagens sämsta: stressen! glömde både matbackar och skor hemma.



Dagsfomen. ser ni att jag har hjärtformade magrutor? ;)





Nu ska bloggen få sig en uppdatering!

=)

Hur okej är detta?

Hur okej är det att säga hur fet någon överviktig är? Hur okej är det att säga hur äckligt och okvinnlig man ser ut för att man har muskler? Vuxna människor till och med!

En normal Freja

+9kg... Ja jag längtar till att gå upp lite i vikt nu, jag trivs med bröst och rumpa och former! nåja, nu är det inte länge kvar..
måste berätta om mitt lyckorus jag hade på gymmet idag. Slog på bra musik, solen sken och jag fick ett sjukt bra tryck i kroppen. Då kom rysningar i hela kroppen och jag kände mig mer taggad än någonsin på att få tävla.... tävla nuuuu!
Foto från i somras efter skolavslutning

Välkomnar de nya läsarna =)

vad roligt att så många hittat hit! låter som om jag ska hålla någon föreläsning, haha :) 




Våren har nog äntligen kommit till Luleå och förhoppningsvis så är den här för att stanna. Är så sjukt skönt att slippa traska i -30 grader under diet, solen är verkligen guld värd ;D steg upp 7.30 för att ta mig en lååång promenad och få lite nya fräknar sedan in på gymmet för att avsluta på löpbandet. Var även en sväng förbi Xtreme beauty för att prova på något nytt, nämligen permanent fransuppböjning. Blev hur fint som helst! Man tror att de bara utför klippning och naglar på salongen, men det finns en heeeel lista med behandlingar, så tjejerna där har verkligen en bred kunskap! 490:- är priset på en uppböjning.

Nu har jag slöat klart, zippat upp mina aminosyror och solat på balkogen. Nu dags för lite axlar och bröst och sedan kvällsjobb! =)



Färg hör våren till! :-)

Förutom blåsten så har väder varit underbart, solen börjar värma ordentligt nu =) som jag längtat. Blivit reglering på bikinin idag och jag tror att den kommer att bli riktigt bra, Ann-Katrin är såå duktig! Hon sydde min förra till tammer också. Kände mig som vädret idag och drog på mig mina senaste, färggladaste plagg från tapout. Nu slö-ser jag bara tv och dricker lite Zova som jag skrev om innan ihopp om att kunna soooova länge och bra! 





Luleå by night


To good to be true..

Snart bär det av till sömmerskan Katti för bikinifix, men innan måste jag berätta lite nytt.... LÄGSTA VIKT IDAG!!! =) Trors en liten minitömning och fyllning med några dl kokt ris i helgen, kroppen är en fantastisk manick..

Har blivit frälst i många nya proteinsorter från Fairing och kolozzeum som är underbara att göra proteinpannkakor på. Emelie pannkaksproffset Lundström, har lärt mig bli expert, så nu väntar en smarrig frukost! 

Här är lite bandade bilder från teamträffen:





Lördag; i jakt på godis till mello (jell-o och äggvita) ;-)


Så söt och trevlig tjej :-) Jacqueline









Teamträff med Fairing

Vet inte var man ska börja, har haft så otroligt roligt och fått massor av ny inspiration och motivation! På lördag landade jag på arlanda och blev uppplockad av Lasse. Hela lördagen gick åt till att bli filmad med Emelie till något som ni kommer att få se senare efter tävlingen ;-) Anlände till Sandra Lind och Brani där vi mös på med yello och mello. Höll mig vaken till 10 då jag tvärslocknade. 

Söndagen har spenderats på Fairings gym i Järfälla med alla fina teamkamrater. Teamchef Maria Eriksson hade bakat proteinmuffins och det bjöds på bars i massor. Jag provsmakade faktiskt en liiiiten bit av Fairings nya päron/vaniljbar, sjukt god! Blev mycket prat, många tips, poserinsträning, t-walkträning, intervjuer och filmning. Har fyllt på motivationsförråded helt nu och är mer taggad än nånsin. Längar till att få stå på scenen riktigt mycket!!! =)

Som ni vet har jag klagat på mardrömmar och dålig sömn, jag sover ju bara 20 minuter åt gången vilket stressar upp kroppen ordentligt... Emelie tipsade då om produkten Zova från Fairing health solutions:

" Zova är ett riktigt ”knockouttillskott” i lättupptaglig välsmakande pulverform utan artificiella smaktillsatser. Zova stöttar nervsystemet genom sin speciella synergistiska blandning av vitaminer och mineraler och bidrar till en avslappnad sinnesstämning och en positiv återhämtningsprocess i kroppen"



Kommer prova denna i 3 veckor och recensera den!

destination Stockholm

och en liten to-do list:
omega 3
svart triangelbikini
finalskor
lägga upp sista veckan-schema
poseringsträna
ha förbannat kul!!

Heldag på Xtreme beauty

Tack till Mikaela, Susann och Evelina som gjort mig snyggast i stan idag :-) Blev en heldag på salongen med nagelfix, klippning av toppar och sedan vågade jag mig på att färga fransarna. Kan verkligen rekommendera det då man inte alls behöver mascara mer utan det är bara att böja upp dem! Perfekt till en som inte alltid har tid att sminka sig på mornarna.

Var ute efter ett par våriga naglar, så detta blev resultatet! Haft väldigt roliga samtal med Mikaela under tiden hon gjorde naglarna och alternativen var måånga, för många ;-) Blev väldigt nöjd med dem! 

Boka din behandling >här< eller ring på 0920-222 000







Lite nya produkter som fick följa med hem! balsamspray, färginpackning, brunspray för kropp och ansikte och ett glansspray till håret! 



Tävlingsdiet

Läste ett väldigt bra inlägg av en fitnesstjej som även hon går på tävlingsdiet nu.. Ett inlägg om att de flesta nog inte förstår hur svårt det är och hur mycket det krävs av en att gå på en sån här extrem diet! Hur många omprioriteringar man behöver göra och hur mycket diciplin och vilja som behövs. Jag väljer det här och trots hur mycket jag än skulle vilja trycka 2 st ben & jerrys så gör jag det inte, det kan jag ju göra när som helst annars, eller hur? Men just nu är målet viktigare, jag petar i mig min kyckling/torsk 3 gånger per dag och ja, jag är less på att äta samma hela tiden, men man gör det för enkelhetens skull. I slutändan kommer det att vara värt det för att en dag få stå där och vara otroligt nöjd över vad jag lyckats med, det är på så sätt man växer som människa.




Nu ska jag fixa helgens matbackar, 3 kg osaltad alaskan pollock och torsk med dill.






Snart helg

vilket innebär Stockholm och teamträff med bästa team fairing! Ser fram emot det sjukt mycket =) Toppar formen litegranna inför ett hemligt projekt ;-)



1½ år sedan



Godkväll!

Stänger in mig i min lilla bubbla. Jag kommer att träna själv och köra full fokus på mig de sista veckorna nu, kommer inte att ha tid att svara på frågor ang träning och kost heller. Jag hjälper er gärna efteråt då jag har tid! Kommer att bli lite nytt efter tävlingen och jag har lite nya planer på G! ;-) 

Nu, mot solariumet!

Söndag

Städat och lagat mat - check
Hittat finalsmycken - check
Långpromenad i solen - check
Kleta in sig i hawaiian tropic och lägga sig i solariumet - check
Fått fräknar - check
Ätit världens godaste lunch (älskar dietmat!!!) - check
Benpass med Isabell - coming up!




Proteinfreak!

Det börjar gapa tomt i gotteskåpet, vilket betyder en ny beställning från Fairing snart! Favoriterna complete 3 protein vanilj/päron, vanilj/blåbär, sloow protein vanilla ice cream och choklad kommer att få flytta in permanent i mitt kök. Så underbart gott! För er som inte vet riktigt vad det är för typ protein så ska jag ge er en liten förklaring på Fairings olika proteintillskott.

Complete 3 protein innehåller 3 olika proteinkällor som tas upp olika snabbt av kroppen. Det innehåller en 50/50 blandning av vassle isolat & kasein. Liksom modersmjölk innehåller Complete 3 höga halter laktofferin som är en biokomponent från vassle där den återfinns i försumbar mängd.

Sloow protein består i huvudsak av Micellärt Kasein och förädlat kalcium kaseinat. Kasein, i båda formerna, håller aminosyra koncentrationen hög under många timmar. Denna blandning är därför idealiska som mellanmål och nattprotein.

Rapid hydro blend är ett hydrolyserat protein som tas upp extremt snabbt av kroppen. Perfekt att ta direkt innan och efter träningen i kombination med snabba kolhydrater för maximal återhämtning och muskeluppbyggnad. Tack vare sitt snabba upptag belastar proteinet inte mage och tarmar på samma sätt som andra proteiner kan göra.

ECO protein är helt fri från syntetiska tillsatser och används som komplement till den alldagliga kosten. Fungerar utmärkt som mellanmål för muskeluppbyggnad.

Gourmé protein innehåller naturliga jordgubbar och en fantastisk smak förenat med råvaror av högsta kvalitet. Består i huvudsak av micellärt kasein och vassleproteinisolat i en väl sammansatt kombination för att hålla koncentrationen av aminosyror hög under många timmar.

Denna nya produkt består i huvudsak av Micellärt Kasein och förädlat kalcium kaseinat. Kasein, i båda formerna, håller aminosyra koncentrationen hög under många timmar. Denna blandning är därför idealiska som mellanmål och nattprotein.
Sloow Protein New edition har en fantastiskt god smak, ger en lång känsla av mättnad och blandas lätt utan klumpar.

Lycka

Jag älskar sol och mina underbara vänner :-) Sikken bra dag jag har haft! Började dagen med en långpromenad runt sjön med Madde för att sedan avnjuta min GODASTE frukost. Gröt med Fairings complete 3 protein blåbär/vanilj, Madde är nog lika stort fan av den nu också ;-) Drog på mig vanliga kläder och nyklackarna för att ta en fika på stan med några vänner man inte träffat på länge, sedan dagens obligatoriska; träningspass. Blivit överöst med komplimanger idag... är det vädret som gör det? Fick höra vilken utstrålning jag har, vilken hållning och att jag drar till mig blickar...ja, jag bara suger in allt och tackar&bockar :-) 

För övrigt: finns det någon vänlig själ där ute som vill hjälpa mig med bloggdesign?

Nu tar jag helg!

Så skönt!! Var och handlade efteråt och har nu fyllt upp kyl och frys =) Man vet precis vad man ska ha, så det går sjukt fort att handla nuförtiden :P

Torskfilé
Kycklingfilé
Avokado
Rödlök
Broccoli
Sallad och paprika
Lättkesella
Minikeso
Lightläsk

Nu är det inte länge kvar föresten... 3 eller 4 benpass kvar nu? Benpassen har varit ett helvete att ta sig igenom psykiskt faktiskt... Huvvaligen, några skvättar tårar har de krävt. 


Återbesök..

till Xtreme beauty för nya naglar nästa fredag, som jag längtar!! Leka med fantasin lite och köra på vårtema kanske? De har ett stort utbud av skönhetsbehandlingar och riktigt duktig personal. Ett + för onlinebokningen på nätet. 




Guess what?

Fairing har en ny klädsponsor! Nu blir team fairing ännu snyggare ;-)



RSS 2.0