ja, rubrik?

Sitter och kikar igenom gamla bilder och lyssnar på mysig höstmusik, riktigt skönt! Formen blir bättre och bättre, ni som är nyfikna får gå in och gilla min sida på facebook ;-) Glad och trött tjej från battle of scandinavia i våras!Sa någon tryck? Dagens efter tävling och en HEL del god mat och alkohol ser man ut såhär.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte fixa så att menyn inte ligger över inläggen. :(

Svar: Ska försöka =)
Freja

2012-09-04 @ 08:14:27
Postat av: Helene

Minns att jag läste att du tar eea. Jag skulle vilja börja med det, men har ingen erfarenhet av kosttilskott alls nästan... Läste att man måste vänta minst två timmar efter måltid innan man äter eea. I nuläget brukar jag träna ca 45-60 min efter lunchen. Är rädd att jag ska bli jättehungrig under passet om jag väntar två timmar. Hur brukar du lägga upp dina måltider, kosttillskott och träningspass under dagen? Skulle vara jättesnällt om du ville svara på detta, i ett inlägg kanske :)

Svar: Förlåt för mitt sena svar... Jag själv brukar inte lyda råden som står utan jag tar det då jag känner att jag behöver.. Det rekommenderas ju att ta på tom mage, den enda gången jag intar det på tom mage är efter natten, då behöver kroppen komma igång snabbt med proteinsyntesen efter en lång fasta..Såhär kan det se ut för mig och mitt EAA intag:
Innan PW: Aminorush och kaffe
Frukost
Mellanmål + en aminorush
Lunch
Mellanmål
Innan träning: Aminorush och Rage
Efter träning: Amonirush och riskakor+russin
Middag
Kvällsfika
Freja

2012-09-04 @ 08:56:20
URL: http://nystig.blogg.se
Postat av: Helene

Tack för ditt svar! :)

2012-09-14 @ 16:54:19
URL: http://nystig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0