Ryggpass

Blev ett ryggpass idag, gick så braaaaaaa! Helnöjd. Nu är det 5 veckors intensiv träning enligt mitt schema, sen blir det lite ändring :) kommer bli så bra.


Nu ska muskler byggas!



Dumma lördag.

Taggade för gymmet riktigt ordentligt då jag sen utanför dörren kom på att gymmet bara har öppet från 9-12 idag.. attans... Och jobbar till 19 gör man. Ytterligare en vilodag, då kan jag köra ett hårt benpass imorgon förhoppningsvis! Vet inte hur mycket jag har lagt på mig sedan tävlingen men rumpa och former har börjat komma tillbak, vilket jag är helnöjd med. Nu behöver jag då inte bälte till arbetsbyxorna som var gaaaaanska så stora då jag var i form.


Har funderat på det här med mål, då jag fått otroligt många frågor om vad nästa mål är. Då man tävlat klart och känner hur matt hela kroppen är, är det faktiskt ganska jobbigt att sätta upp ett nytt mål direkt. Man vill hinna återhämta sig och hitta tillbaka. Har varit ganska jobbigt att behöva svara på när jag ska tävla nästa gång, såklart kommer det att bli, men när vet jag inte. Blir pushad att ställa upp i lucia 2011, och det känns lite som att jag vill sätta upp ett mål för att bara kunna ge ett svar på frågan. "Jag vet inte" känns alldeles för trist att ge som svar, men då vill jag ju att målet ska vara mitt, och inte någon annans. Så därför kommer jag fundera på om det blir i år eller nästa. Så något svar kommer ni inte få nu heller :)



För övrigt så blir det lite ändring.
Inget mera socker.. Har frossat i lösviktsgodis.
Mer träning
Bättre mat!!

åhh..

Bloggtorka.. Försöker hitta tillbak efter tävlingen med både kost och träning.

Den som väntar på något gott..

Då har jag haft mina 4 dagars semester i födelseorten Umeå. Varit underbart väder med massor av god mat (bott hos mormor och morfar=gödkur), shopping, party och skogspromenader. Plockat blåbär, kantareller som sedan blev en onyttig blåbärspaj och en svamparna en förrätt på macka. Man borde verkligen vara ute i skogen mer, så jäkla härligt. Missade totalt att besöka IKSU som visst ska vara en dröm för alla tränande människor, får ta det nästa gång man far till stan. Lite morgonjogg har hunnit med men jag har inte vågat ställa mig på vågen ännu, så mycket som man gottat sig. Kom hem igår och for direkt och tränade framsida ben och lite biceps, helt underbart vad man längtat efter att få använda musklerna.

Väl i Umeå besökte jag Budo&fitness och även gymgrossisten, fick smakprov på något märke från USA, 2,2kg för 399kr (?) och i svarta påsar, kommer inte ihåg namnet. Lemon yoghurt var helt underbart god men tyvärr har jag redan 6kg protein i mitt köksskåp som bara väntar på att bli uppätet. Men nu vet jag vad jag ska prova på nästa gång :) Idag blev det ett tidigt axel- och vadpass som gick riktigt bra. Bilder från veckan kommer och då jag uppdaterar senare, jag vet själv hur tråkigt det kan vara med inlägg utan bilder, men nu ska jag fixa mig för jobb! Ha en toppendag alla.


Monday morning

Fick till ett riktigt bra pass igår. Blev 6 set vader, 12 set axlar, 6 set mage. Börjat komma tillbak till mina vanliga rutiner igen och kroppen vill tillbaka till vikten den är van att ligga på, det vill sga 59-60kg. Men då gäller det att hålla i tyglarna och bromsa in, har bestämt mig för att ligga på en lägre off season vikt (55-56kg), där har jag alltid trivts som bäst. Målet med min träning just nu är att bygga på mig massa och sedan finslipa lite. Ser att de flesta som ska ställa upp i lucia börjat sin diet idag, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var avundsjuk. Jag vill tillbak till deffrutinerna, de jobbiga morgonpromenaderna för att hela tiden känna att jag snart får stå på scenen.

Fantastiskt hur man kan förändras på så kort tid, förr skulle jag inte gå upp om jag så fick betalt ens för att stå på en scen, och i bikini!!< Jag har alltid varit väldigt blyg men bestämde mig för att sluta vara det för sisådär 3 år sedan. Jag började retorikkurser där jag trotsade min skräck för scenen och dels att hålla tal inför folk. 3 år senare håller jag ett examenstal i aulan och står på scenen i tammerpokalen 2011.

Då jag har bestämt mig för något, så ger jag 100%



8 dagar sedan.

Vill tillbak till formen, lägret, människorna och TÄVLING! Kan inte sluta kolla på videoklippet! Längar till nästa gång!

http://svtplay.se/v/2477750/nordnytt/freja_lindberg_tavlar_i_body_fitness

Repotage extra

Nu har jag ledigt från jobbet och åker till Umeå på tisdag, ska bli riktigt skönt. Har funderat på träningsupplägget ganska mycket och kommer nog att köra lite annorlunda de 3 kommande veckorna, ska bli spännande :) Kommer bli lite annorlunda med mycket crossfit-liknande pass med hög intensitet.
En större bild på ryggbilden. Jag ääälskar verkligen att träna rygg, önskar jag kunde känna samma för benträningen. Men som sagt nu blir det andra bullar och mer fokus på mina svagheter! Nu ska jag vända mina svagheter till styrka :)

Proteinmilkshake!

gjort en uuunderbart god milkshake som jag ska njuta av hela lördagskvällen. MUMS!!

Recept:
30 g vaniljprotein
4 dl lättmjölk
125g lättkesella
150g frysta jordgubbar
Liiite vaniljglass
Strö i sötningsmedel vid behov.

Upp och iväg till jobbet!

Har till och med hunnit en morgonpromenad! uppdaterar då jag kommer hem.

Ledig idag..

Det betyder fix av ärenden, olja bord, handla, tvätta och så vidare. Riktigt spännande! Fixat pass nu så till sensommaren/hösten blir det första utlandsresan. Vädret är lika härligt som vanligt så tog mig en långpromenad mitt på dagen med bra musik i öronen. Sitter och laddar för ett ryggpass och kikar på lite inspiration och snygga bf-tjejer, får en att vilja träna snäppet hårader då man ser dem! Zivile Raudoniene, Mindi Smith och Linda Fodor.

+3,4kg

Ställde mig på vågen i morse och den visade +3,4kg sedan lördag, mkt är ju vätska då jag nästan var helt tömd på tävlingsdagen. Det är skönt att kunna ha sina vanliga kläder snart igen och få tillbak sin rumpa som jag saknat så mycket. Körde benpass igår efter 2 veckors vila och satan i gatan vilken värk jag har i dem idag!! Blir nog inge intervallträning i backe imorgon kan jag säga... Är ledig heela dagen och ska passa på att vila lite för att sedan köra ett baksida lår- och magpass. Har gjort lite ändringar i träningsschemat och kommer dela upp benen för att köra dem lite extra. Fått en hel del samtal och mail om lite som jag kommer berätta om sen, spännande saker på g ;)
Nu är jag snart tillbaka på banan igen! Börjar känna mig återhämtad och styrkan börjar komma tillbaka! :)

Före och efter

Tack för alla gratulationer, ni är verkligen duktiga på att ge fina ord!! :) Något som jag tycker är jättekul är när andra tränande tjejer skriver att de blir inspirerade att kanske någon gång våga tävla, jag säger bara; gör det :) Man vill oftast så mycket men man gör det nästan aldrig. Om man vill nå sina mål så måste man bestämma sig och sedan bara köra. Man vill ju inte senare hamna i tankarna om att "varför gjorde jag aldrig det där?".

Här kommer lite "före och efter" bilder som jag vet många tycker är roliga att se. 2 månaders skillnad på bilderna och ca -7kg

För er som inte bor i norrbotten..

http://svtplay.se/v/2477750/nordnytt/freja_lindberg_tavlar_i_body_fitness

Relax

Äntligen kan man börja slappna av, och då hinner man även känna hur trött man är.. Sov ut och började dagen med ett bröst- och axelpass som gick bra. Lite ovant att börja köra nu efter ganska långt uppbehåll. Haft mina 2 ätardagar nu efter tävling och nu försöker jag att hålla igen och sakta men säkert öka på med maten. Kreatinet har jag även börjat med idag så kroppen kommer nog lägga på sig ganska många kilon nu direkt. Eftersom det varit toppenväder och värmen i lägenheten gick knappt att uthärda blev det en promenad och sedan fylla på kyl och frys lite. Vanligtvis går jag direkt och tar ägg, torsk, broccoli och kyckling, men nu kunde jag då ta vad jag vill. Stod och funderade och tittade på massor och undrade vad fasiken jag skulle lägga i korgen, mycket underlig känsla. Nyss tagit en kvällpromenad med mor och hunden i ett sandtage och nu blir det bara att ladda om batterierna för jobb resten av veckan. 

Missa inte nordnytt svt 2 klockan 22.15. Kommer sändning om mig från Tammerpokalen då :)

Här kommer lite fler bilder :)









Vinnare i tammerpokalen 2011 bf -163

Gud vilken rolig helg jag haft! Helt perfekt väder, god mat, nya inspirerande människor, föreläsningar... åååh vad kul det varit!!

Laddningen och tömningen gick helt suveränt och jag är jättenöjd med formen jag hade. Var helt avlslappnad och lugn då vi kom till Skönsbergs salonger där tävlingen skulle hålla hus. Det är viktigt att inte stressa upp sig och dra på sig vätska innan tävling. Hade ett eget litet hörn backstage där jag bara kunde fokusera på mig och inte mina motståndare. Fick hjälp av världens bästa Ida som hjälpte mig med diverse saker på tävlingsdagen. Som domare satt bland annat Helene Ahlson, Petrea Törnos och Carina Isaksson, och blev riktigt glad då jag såg domarprotokollen! Nu längtar jag bara till nästa tävling! Fått en hel del frågor om vad jag ska göra nu och luciapokalen står helt klart på min lista fortfarande! Varit en lång helg så blir att sovia alldeles strax. Drar igång med en ny träningsvecka imorgon och jag ser fram emot att få börja äta mina grötfrukostar och bra mat igen ;) 2 dagar med att bara äta räcker gott och väl! Muffins, glass, godis, nötter, sushi, vin, grillat och massa annat gott har jag fått njuta av!

Här kommer lite bilder från lördagen:




Jag vann!! :)

Och partyt är i full gång. Skriver senare då jag kommer hem =)

Uppdaterar på Facebook

För de som vill följa

Framme

Resan gick hur bra som helst men lite öm i rumpan hann man då bli. Kom fram för omkring 3 timmar sedan till lägret som ligger på en jättefin gård utanför Sundsvall. Tänkte passa på att uppdatera lite snabbt då sömnen som vanligt inte vill infinna sig. Imorgon börjar kolhydratsladdningen vilket jag ser fram emot riktigt mycket! Känner mig lite som ett barn på julafton. Nu ska jag försöka sova igen, håll utkik för mer updates :-)

Imorgon bär det av till Sundvall

Huvudvärk från helvetet! Gick och la mig kl 8 ihopp om att somna, men icket. Slog på tvn och hamnade på Leila bakar i Frankrike. Såg fanatiskt på hela programmet...längtar till jag får äta sötsaker och annat gott. Såkart var det inte slut utan Jamie Oliver kockade på och lagade något som såg så jäkla gott ut! hahah, fy vad man kan plåga sig själv. Det jag helst skulle äta nu är någon rostad baguett med smör, ost, tomat och SALT! Eller vitlöksbaguett med aioli, åååhh. Fett, kolhydrater och salt....
Sen hamnade jag då här då jag kom på att jag lovat att visa min halvklara bikini..

3 dagar..

Nu börjar det kännas lite i kroppen, känner mig slö, seg och irriterad! Skönt att jag inte jobbar nu föränn på tisdag, behövs nog lite vila och återhämtning efter tävlingen. Har haft ett högt vatten- och saltintag nu några dagar vilket gjort att jag är som en svullen ballong, precis som det ska vara :) Så nu är det bara sista biten kvar. Inhandlat bland annat ZMA och kalium då jag nu kapat saltet helt och ligger så lågt på kolhydrater. Extra viktigt med mineraler då. Svängde även förbi affären för att inhandla laddningsmaten, underligt att ha sånna saker i sin varukorg och kan knappt vänta att få börja äta de! Nu blir det en powernap och sedan mitt sista styrkepass inför tävlingen!

Bikinipynt

Vilken bra dag :) Fått bikinitrosan, pyntat klart toppen (och för en gångs skull är jag nöjd!!), jobbat med Sofia, brun utan solat mig och lagat matbackar. Somnade om imorse då jag vaknade så inte hann jag med någon morgonpromenad, dock så var det nog bra då jag kände att halsen hade pytteont, vill absolut inte riskera något. Nu ska jag sovaaa gott och drömma om vinst i tammer ;) Antar att ni är nyfikna på hur bikinin ser ut, men den får ni se någon gång nästa vecka!
Godnatt!

1 vecka

Nu jäklar kör jag ut i det sista!
För övrigt sovit riktigt dåligt, nu blir det jobbet.



Torsk och body!

Nu börjar folk se att man är trött. Ja, det är slitsamt att gå på diet och en jäkla massa förberedelser. Blivit myyycket och långa promenader på senaste då solen varit framme 5 dagar i sträck. Formen känns bra och nu är det bara 8 dagar kvar!
Utväxten är färgad, bikinin så gott som klar och sista veckan börjar att planeras. Jobbar lördag-tisdag men jag hoppas att det ska gå bra ändå.

Snälla, rara pappa kom förbi på morgonen, och han vet att man inte kommer med fika hit, utan torsk, pepsi maxgrönsaker och senaste body magazine! :)

RSS 2.0