Färg hör våren till! :-)

Förutom blåsten så har väder varit underbart, solen börjar värma ordentligt nu =) som jag längtat. Blivit reglering på bikinin idag och jag tror att den kommer att bli riktigt bra, Ann-Katrin är såå duktig! Hon sydde min förra till tammer också. Kände mig som vädret idag och drog på mig mina senaste, färggladaste plagg från tapout. Nu slö-ser jag bara tv och dricker lite Zova som jag skrev om innan ihopp om att kunna soooova länge och bra! 





Kommentarer
Postat av: Karin

Men åh så snyggt!! Please tell me vart du fått tag i den snygga rosa tröjan du har på dig samt den lila t-shirten :D? Helt underbara ju!

2012-03-13 @ 00:22:36
Postat av: freja

Karin: Visst är dem =) De finns att beställa här: http://www.undisputed.se/Shop/Index.php?sLang=LangSwe&Curr=SEK&Vat=InclVatNr

2012-03-13 @ 13:33:26
URL: http://frejalindberg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej. Sjukt snygg kropp... Du inspirerar mig verkligen att börja träna i bli fit. Hur tränar man upp en sån magplasks o tuydlig där bak utan lovehandles. Ja vill nå en smal midja. Mvh

Svar: Hej! Tusen tack =) Du kan inte punktförbränna utan det som jag rekommenderar är kombinerad kardio med styrketräning för mage. Om du även tränar bredd på ryggen kommer det ge en illusion om en smalare midja.
Freja

2012-09-21 @ 01:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0