Inte många dagar kvar

Dieten är halvt igång! På måndag börjar resan...... Hoppas på massor av ny inspiration från luciapokalen nu i helgen, ska bli så kul!!!!

Ses i Göteborg!

Trött på fun light som smaksättare?

Använd smakaromer.. Finns på kvantum för 20:- styck :-)



Mer bilder från helgen

Trodde inte att jag skulle få benet över huvudet efter 9 år.. (Vad hände med färgerna ?)
Även Sofia kunde! :-)



Fina Ida!





Snabbvisit i Arjeplog

Nu funkar det, äntligen kan jag få över bilderna från telefonen till datorn :) Detta blir ett sammanfattat inlägg på de senaste dagarna i bilder. Var till Arjeplog med Ida igår för att hälsa på Sofia och Henke. Ida höll zumbapass på sporthallen där runt 70 glada zumbadansare deltog! Riktigt kul :-)



Asta


Innan zumban





Poseringsträning och flum med Isabell på Actic





Dietdag

Kies?? Jag fattar inget av programmet!! Då blir det tyvärr inga bilder, för jag orkar verkligen med det nu. 

Hade några som frågade om hur min diet ser ut, den kommer inte skilja sig något från tammerdieten förutom att jag nu ligger på högre kolisar. Börjar på ca 1900 och kommer att gå ner till 1500 längre in på den. Dieten kommer att vara 20 veckor lång och förhoppningsvis så ska jag tappa runt 8kg. 

Äter var tredje timme och ställer då även alarm (känner mig som skalman) ..
Havregryn, ris, kyckling, nötter, torsk, avokado, proteinpulver, keso, kesella, ägg och broccoli, försöker göra det så enkelt som möjligt.

Träningen då ? Jag kör morgonkardio då ork finns, beroende på hur jag jobbar, antingen promenad eller crosstrainer. Kör styrka 5 dagar i veckan och även något joggpass då och då.
Och mina kosttillskott? Fettförbrännare, omega 3, bcaa, zma, glutamin, 7-keto, vassle, mivitotal, HMBolon.

Kondition

Gårdagens:

Löprunda 15 min + crosstrainer 30

Dagens:
Armpass och 7 intervaller
Håller på att installera Kies, så att man får över lite bilder från telefonen.. Kan ni lista ut all min konditionsträning innebär?? DIETSTART :-)

"Det är synd att inte fler tjejer är som du"

Fick en gullig kommentar som man bara kan bli jätteglad av :-) Rara människor det finns..

Eftersom jag fick iphonen stulen i sommras så kom jag på att jag inte alls hade bilderna jag trodde jag skulle ha på datorn... Tänkte ta en identisk bild med denna, men istället blev det en "gyn(m)-undersökningsbild"! Första bilden är från förra året, då 57kg... Nu väger jag 61 och är i bättre form även om jag är tyngre!



Mycket vila..

2 vilodagar på en helg! Rekord!! Jag pratade om det med Athena idag, ibland är man mer stolt för att man klarar av att vila istället för att träna, anonyma träningsnarkomaner, finns det? Idag har jag varit ledig och då har jag passat på att sova ut lääänge. Blev sedan stan för att göra ärenden och ett besök på jobbet. Laddade upp för ett riktigt bra rygg och magpass med Isabell, blev även att, hör och häpna, att värma upp 30 min på crosstrainer! Bilder kommer senare :-)

Igår var det även farsdag, vilket betydde att jag firade världens bästa pappa! Blev att äta tjäder för första gången.. En riktigt god köttsoppa gjorde han =) 


LR

Bjussar på en vackra Larissa Reis innan jag hoppar i sängen.. Sov gott!

Min dag

Varit ledig heeela långa dagen. Sov ut till 10 innan jag förberedde mig för en stadsrunda. Gick förbi Krister på Acctive och surrade med han en stund och inhandlade lite nytt protein och L-glutamin, la även en beställning på en liten spännande sak ni ska få höra om sen! Svängde in på bikbok och provade en blus och upptäckte att jag provade en milf-blus! What up med att döpa en blus till milf?


Träffade sen upp Diana för en lååång fika och massa surr på Ohlssons conditori. Nu mot kvällen har jag bara tagit det manjana och sett Idol. Bestämde mig för att ta en vilodag från styrken och har avslutat dagen med en 4 km promenad. Laddade ner lite appar och förbereder mig för dieten med dem! ;) En distansapp och en matdagbok, väldigt nödvändigt att ha, bring the diet on!

Och vad jag har fått i magen idag (En ovanligt kolhydratssnål dag..)

1 burk lättkesella
80 g jordgubbar
2 proteinshakes
2 äggvitor
100g cashewnötter
Provade en swebar jordgubb (mintchokladen är fortfarande min favorit..)
1 cappuchino
1 apelsin
1 äggmacka gjord på 2 ägg
1 burk tonfisk i solrosolja med grönsaker

Fredagsmys

Vaniljproteinpulver är fasiken det mest användbara, godaste, bästa som finns! Blev en ny produkt från Acctive, Ultimate nutritions whey. Förlåt, detta tjat om äggfluff, men detta var helt jäkla underbart! Smakar smält vaniljglass

2 uppvispade äggvitor
Rör sedan ner med sked:
1 skopa UN vaniljprotein
2 msk lättkesella
Lätt tinade jordgubbar



Nu fortsätta äta mitt fluff och se idol!


s2

Nu äntligen har jag jobbat färdigt mina kvällar denna vecka och imorgon är jag ledig! Ska då passa på att göra bort ärenden, springa in på acctive och träffa Krister och även..... ETT PASS MED ISABELL :-) Känns som en evighet sedan jag körde ett pass med henne! En annan rolig grej som jag inte berättat är att den mest envisa Madde gett sig in på att följa min diet. Så den 5e december och framåt har jag en dietkamrat ;)


Blev en ny liten pryl igår, en galaxy s2. Ser fram emot att ta en jäkla massa nya bilder med den =)


Något helt annat än träningsinlägg..

Tänkte försöka bli av med två fina små prylar som jag inte använder. Innan jag slänger ut dem på blocket så tänkte jag höra om någon av mina bloggläsare är intresserade :-) 






Marc jacobs eau so fresh 75 ml 300:-
Nypris 645:-
En otroligt läcker flaska och en toppsäljare 2011.
Livfull, charmig och originell. Daisy Eau so Fresh är en lekfull version av Daisy - lite fruktigare, bubbligare och roligare! Doften väcker en ungdomlig och fri känsla och för dig till en glad och solig plats!

Calvin Klein CK Shock Woman 100ml 350:-
Nypris 535:-
Den senaste CK parfymen som lanserades 2011.
Calvin Klein One Shock är en överaskande doft, speciellt för de som älskar Calvin Kleins mest framgångsrika CK One-linje. En vågad och sexig doft för dagens unga och impulsiva kvinna.

CK parfymen är köpt för 2 veckor sedan och kvitto finns även kvar. Eau so fresh är köpt i augusti -11. Båda är användna max 5 gånger och orginalförpackningarna finns kvar :-)
Marc jacobs eau so fresh 75 ml 300:-
Nypris 645:-
En otroligt läcker flaska och en toppsäljare 2011.
Livfull, charmig och originell. Daisy Eau so Fresh är en lekfull version av Daisy - lite fruktigare, bubbligare och roligare! Doften väcker en ungdomlig och fri känsla och för dig till en glad och solig plats!
Calvin Klein CK Shock Woman 100ml 350:-
Nypris 535:-
Den senaste CK parfymen som lanserades 2011.
Calvin Klein One Shock är en överaskande doft, speciellt för de som älskar Calvin Kleins mest framgångsrika CK One-linje. En vågad och sexig doft för dagens unga och impulsiva kvinna.


CK parfymen är köpt för 2 veckor sedan och kvitto finns även kvar. Daisy är köpt i augusti -11. Båda är användna max 5 gånger och orginalförpackningarna finns kvar!




3 oslagbara ting

Har redan börjar kika runt på bikinis till battle.. Så kuul! Jag vet nog redan hur jag vill att den ska se ut. Kommer själv att klä den som förra gången och förhoppningsvis kan AnnKathrin på Artictrend sy den igen. Något nytt är ju denna t-walk som man ska gå om man kommer till final, men denna ska ju inte vara några problem då jag inte har några problem att gå i höga klackar :-) 

Fick en kommentar om vad jag tycker hjälper då man tränar tungt.. Dessa 3 kosttillskott tycker jag definitivt är de bästa då man satsar på att bygga muskelmassa:

Ett bra kreatin monohydrat
Bidrar till ökad styrka och påskyndar kroppens återhämtning.

Ett pre work out
För att få en liten extra kick med energi.

Ett wheyprotein och vitargo
Oslagbart att ta efter träning.. Snabbt protein och snabba kolhydrater
Ett BCAA eller EAA

Själv använder jag bland annat dessa under min uppbyggnadsperiod och gillar dem starkt. Har ökat på riktigt bra då jag ätit bra mat, tränat rätt och tillfört dessa kosttillskott! Köper alla mina produkter från Krister på Acctive som ligger vid köpmantorget. Finns myycket att välja på, och så ska jag tipsa om en liten sak också; snart kommer det en hel del nya scitec produkter in i butiken ;) MUMS!


Ni har väll inte missat att vi har samlat ihop ett gäng träningstokar från norrland och startat ett lag? Team Acctive North. Om ni vill veta mer om det så är det bara att fråga! :-) Besök facebooksidan här

Laddad

Nu far jag och tränar ett bröst- och tricepspass med Madde! Satt och kollade igenom mina gamla deffbilder för lite mer motivation inför min kommande tävlingsdeff. Sen blir det även en sväng förbi Acctive, fd sportprodukter för att inhandla lite nytt och lära Madde vad som är det bästa då man tränar stenhårt ;) 



BOS 2012

behöver jag säga mer ? ;)




Tjolahopp

Bloggmotivationen har inte infunnit sig ännu... hoppas att den dyker upp snart :)

RSS 2.0