Proteinfreak!

Det börjar gapa tomt i gotteskåpet, vilket betyder en ny beställning från Fairing snart! Favoriterna complete 3 protein vanilj/päron, vanilj/blåbär, sloow protein vanilla ice cream och choklad kommer att få flytta in permanent i mitt kök. Så underbart gott! För er som inte vet riktigt vad det är för typ protein så ska jag ge er en liten förklaring på Fairings olika proteintillskott.

Complete 3 protein innehåller 3 olika proteinkällor som tas upp olika snabbt av kroppen. Det innehåller en 50/50 blandning av vassle isolat & kasein. Liksom modersmjölk innehåller Complete 3 höga halter laktofferin som är en biokomponent från vassle där den återfinns i försumbar mängd.

Sloow protein består i huvudsak av Micellärt Kasein och förädlat kalcium kaseinat. Kasein, i båda formerna, håller aminosyra koncentrationen hög under många timmar. Denna blandning är därför idealiska som mellanmål och nattprotein.

Rapid hydro blend är ett hydrolyserat protein som tas upp extremt snabbt av kroppen. Perfekt att ta direkt innan och efter träningen i kombination med snabba kolhydrater för maximal återhämtning och muskeluppbyggnad. Tack vare sitt snabba upptag belastar proteinet inte mage och tarmar på samma sätt som andra proteiner kan göra.

ECO protein är helt fri från syntetiska tillsatser och används som komplement till den alldagliga kosten. Fungerar utmärkt som mellanmål för muskeluppbyggnad.

Gourmé protein innehåller naturliga jordgubbar och en fantastisk smak förenat med råvaror av högsta kvalitet. Består i huvudsak av micellärt kasein och vassleproteinisolat i en väl sammansatt kombination för att hålla koncentrationen av aminosyror hög under många timmar.

Denna nya produkt består i huvudsak av Micellärt Kasein och förädlat kalcium kaseinat. Kasein, i båda formerna, håller aminosyra koncentrationen hög under många timmar. Denna blandning är därför idealiska som mellanmål och nattprotein.
Sloow Protein New edition har en fantastiskt god smak, ger en lång känsla av mättnad och blandas lätt utan klumpar.

Kommentarer
Postat av: my

Om man är i sin uppbyggningsfas vad rekomenderar du att man tar för tillskott då?

2012-03-05 @ 22:10:43
URL: http://mys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0