Hallå, hallå!

Nu tycker jag att ni är lite tysta.... jag vet ju faktiskt att det är ett antal som läser min blogg! Kom igen, frågor??? SHOOT! :-D Ni ger mig inspiration! Kommentarer
Postat av: Josefine

Du ser sjukt grym ut :) Lånar din spotifylista lite, har tröttnat på min egen och ny musik gör sjukt mycket under träningspasset! Släng upp lite grymma ben övningar (har lite problem med att motivera mig igenom det passet). Ska du tävla på sm förresten`? // Josefine

Svar: Tack! Ja gör det, vet hur det är med musik, man tröttnar fort, eller så tränar man för ofta ;-) Här har du min aktuella lista mot luciapokalen (http://open.spotify.com/user/replaayy/playlist/2wDfRI9IshfcQD00lGT5M4)
Kan skriva hur jag tränar ben i nästa inlägg =) Det är verkligen hat-kärlek..... Men ack så viktigt :-) På SM är jag bara åskådare.
Freja

2012-09-19 @ 20:37:02
Postat av: Marica

Grym inspiration! Satsar på tammer och ev lucia nästa år. Tips på axelövning och att tänka på?

Svar: Tack, önskar dig all lycka till =) Tammer är en jättebra tävling och rolig!! Rekommederar tammercampet också. Sidolyft är min favorit!
Freja

2012-09-19 @ 20:57:57
URL: http://mywaymygoal.blogg.se
Postat av: Andrea

Skulle vara kul att veta hur du tränade axlar, biceps och triceps! grym form!

har nyss börjat följa din blogg och ser framemot att följa din resa mot luciapokalen:)

Svar: Axlar: Sidolyft, militärpress, 2 övningar för baksida och ofta frontlyft med viktskiva. Biceps och triceps brukar jag nästa alltid superseta med varandra. Kika gärna in på min facebooksida också och gilla den, där är det lite fler uppdateringar =)
Freja

2012-09-19 @ 21:29:09
Postat av: Johanna

Hej! Måste börja med att du är grym tjejen! Du ger mig enormt mycke inspiration :) Har faktiskt en fråga angående "off season" hur tränar du och äter då, under uppbyggnad? Tränar du någon form av cardio då också eller hur gör du med det? / Johanna

Svar: åh vad gulligt sagt =) Kul att jag inspirerar! Off season äter jag vad jag vill.. Största skillnaden dock on och off är att jag äter en STOR mängd kolhydrater, proteinintaget set likadant ut som on. Träningen - off season är träningen mindre obligatorisk och jag har fler vilodagar. Kardion kör jag alltid på morgonen i form av powerwalk, trappmaskin eller crosstrainer, ofta lågintensivt.
Freja

2012-09-19 @ 21:47:37
Postat av: Sara

Hejhej!! Jag har en fråga som jag antar att du har bättre koll på än mig! Jag skulle vilja gå ner i vikt och tränar varje dag. Jag väger idag 59 och är 1,62 lång så jag är ju inte tjock men har ganska tjocka lår och ser allmänt "mjuk" ut. Jag styrketränar och försöker äta så bra jag vet. Har du några tips och råd?

Svar: Hej! Det är svårt då generna spelar stor roll på vart fettet sätter sig och lossnar först. Om du ska ner i fettvikt så rekommenderar jag att du har ett bra proteinintag i kosten samtidigt som du kör kardio för att bränna fett. Börja med morgonpromenader och låt det ta tid, det gäller att vara tålamodig då benen på kvinnor inte är det ställe fettet brukar lossna först på :-)
Freja

2012-09-19 @ 21:52:25
Postat av: Lisa

Okej då, jag får väl lämna ett spår eftersom jag är en av dem som kikar in regelbundet... :) Kan du tipsa om hur man håller motivationen uppe, rent mentalt alltså? Det är ju inga problem att komma igång med träning/diet mm, men att orka fortsätta och behålla tålamodet, hur gör du det? För mig går det hur bra som helst en vecka eller två, men sen faller man tillbaka i gamla bekvämlighetsmönster...

Svar: Motivationen är ju så indivuell, men det som motiverar mig är att såklart mina tävlingssatsningar och att jag då ska bli ännu bättre för varje gång jag ställer mig på scenen. I början tränade jag bara för skoj skull och det som motiverade mig då var att jag tog "före-bilder" och sedan började läsa andra fitnessbloggar. Har alltid någon jag ser upp till som bakgrundsbild på datorn och läser träningscitat ;-) Då folk börjar märka skillnad och ge en komplimanger ger såklart också motivationskickar!
Freja

2012-09-19 @ 22:25:13
Postat av: Rebecka

Hur brukar du lägga upp dina träningspass, typ vilka muskelgrupper du kör tillsammans? Jättetacksam för svar! :D

Svar: Det beror helt på hur min vecka ser ut och hur jag kan splitta på grupperna, regel är ju att köra igenom kroppen MINST en gång / vecka. Sen har ju prioriteten på muskler också en betydelse. Exempelvis nu :
Axlar
Armar/mage
Baksida ben/rumpa
Framsida ben/mage
Rygg/mage
Axlar
Bröst
Freja

2012-09-19 @ 22:28:27
URL: http://bekkagranstrom.blogg.se
Postat av: Therese

Hej!
Jag hade gärna velat veta lite om hur du la upp din träning utav axlar, dvs ändå från början. Jag tycker själv att det är rätt svårt att bygga till axlarna, speciellt för mig som tjej.
Tänkte om du kanske kunde berätta hur det var från början, hur snabbt det gick, hur tungt du körde, vilka övningar osv?

Jätte tacksam för svar.

Du är grym.
Kram

2012-09-19 @ 23:34:06
Postat av: MAlin

Hej!
Grym form du börjar ha :) Du är väldigt inspirerande måste jag säga grymm tjej ;)

Skulle du kunna dela´med dig vad du äter under en dag nu när du går på diet. Du behöver inte skriva mängd för de är jun så personligt. Jag tycker bara att de är så kul och intressant att se vad andra äter är dom dietar. Kör du nå cardio nu under denna diet el är de som tidigare dieter att du drar ner på maten ist?

Tack för en inspirerande blogg!!!! //Malin

Svar: Tack vad snällt sagt :-) Ja, en dag på diet kan se ut såhär:
½ lättkesella med hallon
Äggvitor
½lättkesella med hallon
Kyckling och avokado och sallad
Innan träning: Rage, EAA och 2 riskakor med honung på
Efter träning: EAA
Kyckling, avokado, sallad
Äggfluff med sloow protein

Jag kör morgonkardio endast... Jag gillar inte kardio och drar hellre ner på maten mer ;-)
Freja

2012-09-20 @ 06:45:52
Postat av: veronica

Du inspererar mig!! Håller på att träna för att gå ner i vikt efter två små barn. Det har just kommit laktosfri vaniljkvarg. Är det ok att äta som mellanmål? Innehållet det noh mycket protein ?

Tack för en bra blogg!!

Svar: Tack! =) Vaniljkvargen innehåller mycket socker och det finns bättre alternativ, veet dock ej hur det ser ut på den laktosfria hyllan..
Freja

2012-09-20 @ 10:08:30
Postat av: Maria

Hur långa pass styrke kör du varje gång?mer än en gång om dagen?samt hur långa cardio?tack på förhand

Svar: Hej! Kardiopassen är helt olika, allt från 30-60 min.. Styrke tränar jag en gång om dagen och då ofta kring 50 min.
Freja

2012-09-21 @ 05:17:08
Postat av: lovisa

Hej, jag måste bara säga att du är grym! :) Sen tänkte jag höra om du vet hur man ska göra för att få mindre av de "älskade" s.k kärlekshandtagen? Vad bör man satsa mest på, träning eller kosten? Och har du några bra tips för hur man tränar bort dom isånnafall?

2012-09-21 @ 15:02:36
Postat av: Mallan

Hej!
Jag vill börja med att säga - faan vad du är snygg! Sen undrar jag om du kan dela med dig av bra övningar flör magen. Jag har så svårt att få den platt och att bli av med kärlekshantagen.

Tack för en bra blogg!!

2012-09-25 @ 10:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0